ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών πίσω από το φονικό στη Ζάκυνθο

1 min read

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την εν ψυχρώ εκτέλεση μέρα – μεσημέρι της 37χρονης επιχειρηματία του νησιού και τον βαρύ τραυματισμό του επίσης επιχειρηματία συζύγου της 53 ετών.

Το ζευγάρι δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα, στη μέση του δρόμου ενώ επέστρεφε με μηχανή στο σπίτι του στον Αγ. Σώστη Ζακύνθου. Δύο άνδρες που επέβαιναν επίσης σε μοτοσυκλέτα και πιθανότατα γνώριζαν τις κινήσεις τους, τούς είχαν στήσει καρτέρι και μόλις τους είδαν να καταφθάνουν με το όχημά τους στην περιοχή Λιθακιά, και συγκεκριμένα στον Άγιο Σώστη (Σκλουμπού), άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρή η γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Όπως γράφει το imerazante.gr, το θύμα είναι η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στον Λαγανά, αλλά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Οι δύο εκτελεστές -σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες- φορούσαν σκούρα μπλε ρούχα που παρέπεμπαν σε στολές αστυνομικών, και κράνη. Αμέσως μετά, οι ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ από την πρώτη στιγμή της επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους.

Στο παρελθόν του 53χρονου ψάχνει απαντήσεις η αστυνομία

Οι αστυνομικοί προκειμένου να προσεγγίσουν τους δράστες, αναζητούν τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης στο παρελθόν του συζύγου, και δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ του ιδίου και των δραστών. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι, ενώ ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.

Διατηρούν επίσης στο όνομα της 37χρονης μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος, το οποίο έφερε το όνομα της Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.