ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χειροπέδες σε 40χρονη Κινέζα που αναζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτη με επενδύσεις

1 min read

Μία 40χρονη Κινέζα συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον Γέρακα, μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει εναντίον της οι κινεζικές Αρχές. 

Του Θεοδόση Π. Πάνου ΠΗΓΗ Real.gr

Η40χρονη συνελήφθη σε σπίτι που φέρεται να το είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία, μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος αναζητήσεων της ασφάλειας Αττικής.

Κατηγορείται ότι κατασκεύασε επενδυτικό πρόγραμμα και εξαπάτησε 340 άτομα, λαμβάνοντας παράνομα καταθέσεις αξίας άνω των 30,51 εκατομμυρίων CNY (4.000.000 ευρώ περίπου).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση έδειξε και η κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα,  η οποία εξήρε το έργο της ελληνικής αστυνομίας. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 15-6-2022 στο Γέρακα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 40χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Κινεζικών Αρχών, κατηγορούμενη για το αδίκημα της παράνομης λήψης καταθέσεων από το ευρύ κοινό με συγκαλυμμένη μορφή.

Ειδικότερα, η 40χρονη κατηγορείται ότι κατασκεύασε επενδυτικό πρόγραμμα στη χώρα της και εξαπάτησε -340- άτομα, λαμβάνοντας παράνομα καταθέσεις αξίας άνω των -30,51- εκατομμυρίων CNY (4.000.000 ευρώ περίπου), χωρίς την άδεια και την εξουσιοδότηση των ρυθμιστικών αρχών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.