ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χειροκροτήστε “εθνικόφρονες”: Για την Ντόρα Μπακογιάννη, η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει σταθερότητα

1 min read

Τουλάχιστον η Μπακογιάννη είναι ειλικρινής, δεν παρίστανε την “Μακεδονομάχο” στα συλλαλητήρια!

Στο απόηχο της διαγραφής του όρου «ιστορική» από το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας – ΗΠΑ σε ό,τι αφορά στη «Συμφωνία των Πρεσπών», η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζει ότι «προσφέρει σταθερότητα». Ορίστε και η σχετική της δήλωση στον ΣΚΑΙ:

«Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια συμφωνία, που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή».

Και επειδή οι “εθνικόφρονες” εντός της ΝΔ κάνουν την… πάπια σε κάτι τέτοια, τους θυμίζουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη που είναι ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξής τους, έχει εκφραστεί ΘΕΤΙΚΑ και για την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, προς επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Και όχι μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και άλλα στελέχη πρώτης γραμμής του ιδίου κόμματος.

Κατά τ’ άλλα στην ΝΔ υπάρχουν «σοβαρές πατριωτικές δυνάμεις» που δεν σηκώνουν… μύγα στο σπαθί τους για τα εθνικά ζητήματα!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.