ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΞΕΦΤΙΛΑ: Συνεχίζονται τα έργα στο Φυλάκιο – Ασφαλίτες συνέλαβαν τον Πρόεδρο Χ.Τυρμπάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Πριν από λίγο αστυνομικοί της Ααφάλειας Ορεστιάδας, εκτελώντας εντολές του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, ο οποίος δείχνοντας… υπερβάλλοντα ζήλο υλοποιεί τις εντολές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (θα την πάρει την προαγωγή σίγουρα στις επόμενες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ), συνέλαβαν τον Πρόεδρο Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη που βρισκόταν στην περιοχή, αντιδρώντας στις εργασίες. Χθες τον πήραν αι πάλι σηκωτό επειδή έκανε καθιστική διαμαρτυρία και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας με 21,5 πίεση.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης φυσικά δεν υπάρχει πουθενά και χθες εμφανίστηκε… κατόπιν εορτής να δηλώσει απλά ότι πρέπει να σταματήσουν οι εργασίες για να αποχωρήσουν και οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι έφυγαν, οι εργασίες σήμερα συνεχίζονται κανονικά και ο κ.Μαυρίδης απλά κάνει… φιέστες-παρωδία, με αγιασμούς επειδή θα ανοίξει το πρώτο χαντάκι για το φυσικό αέριο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι συμφωνεί με όσα γίνονται στο Φυλάκο, αφού δήλωσε, όπως και ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης, ότι δικαιώθηκε ο κόσμος που διαμαρτύρονταν πέρυσι και μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, αλλά οι θέσεις δεν θα χρησιμοποιηθούν!!!

Ο πρόεδρος πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Μάλιστα, ο κ.Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του Χρήστου Τυρμπάκη και αδερφή του Κούλα Τυρμπάκη που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του.

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ακόμη βίντεο σοκ από τα όσα έγιναν χθες στον Έβρο, όπου ένας υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ επιτέθηκε με μπουνιές στον στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.