ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξαπλάρει στις βίλες του καταζητούμενου κακοποιού Χριστοφοράκου, στην Τήνο, ο Κούλης. Εκείνες που πήρε με 25 χιλιάρικα και τον λεμονοστύφτη, δώρο

1 min read

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Διαβάζουμε απο συστημικά σαιτ: «…Οι υποχρεώσεις του πολλές αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη κιόλας μέρα που τον επέλεξε ο λαός για αρχηγό του κράτους, έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πιάσει δουλειά αλλά κατάφερε να ξεκλέψει λίγες στιγμές για να ταξιδέψει στον αγαπημένο του προορισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά τουέφυγε με πλοίο από την Ραφήνα στις 4 το απόγευμα και θα επιστρέψει σήμερα Κυριακή.

Όπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός επισκέπτεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο νησί

Στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων έχουμε δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περνά μέρες χαλάρωσης εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας καθιερώσει την παρουσία του στην Τήνο, στην οποία διατηρεί εξοχική κατοικία στον οικισμό του Αγίου Πέτρου, κοντά στο χωριό Καρδιανή.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν περιορίζεται μόνο σε πασχαλινές επισκέψεις στην Τήνο, αφού λόγω της κατοικίας του, επισκέπτεται τακτικά το νησί της Παναγίας, ειδικότερα για τις καλοκαιρινές του διακοπές».

Κάτι ξέχασαν να γράψουν τα καλόπαιδα. Ότι τη βίλα αγόρασε από τα βοσκοτόπια και τα τσιφλίκια του κακοποιού Χριστοφοράκου, έναντι κάτι ψωροχιλιάρικων. Έχει και ιδιωτική παραλία το σπίτι- βίλα. Και 8 υπηρέτες. Και δίπλα είναι οι βίλες του καταζητούμενου. Και πιο δίπλα του έτερου λαμόγιου, του Δενδρινού του C4i. Κατά τα άλλα πλήρες το ρεπορτάζ. makeleio

Κερδίζει το Πούλιτζερ, δεν το κερδίζει. Ουστ!

Δημοσίευση στα Social Media