ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χάος στην Ινδία: Μεταφέρουν στο μηχανάκι τρικάβαλο τη νεκρή μάνα τους και πέφτουν σε έλεγχο (εικόνες και βίντεο)

1 min read

Δύο αδέλφια από την Ινδία αναγκάστηκαν να μεταφέρουν την νεκρή τους μάνα με το μηχανάκι στο κρεματόριο. Οι δύο άνδρες όπως μπορεί να δει κανείς παρακάτω έβαλαν την νεκρή της μητέρα στη μέση πάνω στο μηχανάκι και έτσι όπως ήταν – τρικάβαλο- τους σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο. Oι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές. 

Η γυναίκα εξέπνευσε από κορονοϊό στα χέρια των παιδιών της και εξαιτίας της έλειψης ασθενοφόρων που επικρατεί στη χώρα οι δύο νεαροί έπρεπε να την μεταφέρουν -τρικάβαλο- όπως μπορεί να δει κανείς παρακάτω στο κρεματόριο. Η διαδρομή από το σπίτι τους μέχρι και το κρεματόριο ήταν 9 μίλια.

INDIA2

Όπως εξήγησαν στον αστυνομικό οι δύο άνδρες αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν με αυτό τον τρόπο καθώς δεν υπάρχουν ασθενοφόρα. Ο αστυνομικός μέχρι και την στιγμή που τους σταμάτησε η αστυνομία δεν είχε αντιληφθεί ότι η γυναίκα ήταν νεκρή…

Έτσι, τα δύο αδέλφια ο Narendra και ο Ramesh δεν είχαν καμία απολύτως βοήθεια από κανέναν και εξήγησαν στις αρχές ότι για αυτό τον λόγο πήραν την απόφαση να μεταφέρουν την άτυχη γυναίκα με αυτό τον τρόπο.

INDIA3

Μετέφερε την γυναίκα του με ποδήλατο και έπεσε σε χαντάκι

Η περίπτωση των δύο ανδρών όμως δεν είναι μοναδική. Την ίδια στιγμή στην πόλη Ambarpur ένας 70χρονος άνδρας αναγκάστηκε να μεταφέρει την επίσης νεκρή γυναίκα του με το ποδήλατο στο γειτονικό χωριό για να την κάψει αφού οι ντόπιοι αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν στην μεταφορά της από φόβο μήπως κολλήσουν και εκείνοι κορονοϊό.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι σπαραξικάρδιες. Ο 70χρονος στην προσπάθειά του να κάνει την μεταφορά με το ποδήλατο έπεσε σε έναν λάκκο και μόνο τότε, αφού ήρθε η αστυνομία κλήθηκε ασθενοφόρο για να βοηθήσει τον άνδρα.

Αυτή τη στιγμή η Ινδία μετρά 79,257 μολύνσεις και 3,645 θανάτους με την χώρα να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο χάος.

Την ίδια ώρα οι αναπνευστήρες στα νοσοκομεία δεν επαρκούν για όλους όπως και οι κλίνες. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση κάνει λόγο για ψευδείς ειδήσεις και προπαγάνδα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ένας άνδρας συνελήφθη στην προσπάθειά του να βρει οξυγόνο για τον 88χρονο συγγενή του. Το έγκλημά του ήταν ότι ζήτησε οξυγόνο μέσω των social media…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.