ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Αυγούστου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξάνθη: Σάλος με οδηγό λεωφορείου που ζήτησε σε κοπέλα να κατέβει επειδή… φορούσε τοπάκι – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από επεισόδιο που σημειώθηκε σε λεωφορείο στην Ξάνθη. Ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε από ένα κορίτσι να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε ένα… τοπάκι, με την ίδια και τον φίλο της να αντιδρούν και να βιντεοσκοπούν το επεισόδιο.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter, ακούγεται το ζευγάρι των νεαρών να λέει πως τους ζητήθηκε να κατέβουν από το λεωφορείο για δήθεν “προκλητικό ντύσιμο” της νεαρής γυναίκας.

Όταν τα δύο παιδιά ρώτησαν ποιο είναι το πρόβλημα, ο οδηγός τους απάντησε ότι “έκανε απλά μια σύσταση“, ωστόσο, ζήτησε εκ νέου από την κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο χωρίς να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της λογομαχίας που είχε ο οδηγός με το ζευγάρι, αντέδρασε μόνο μία άλλη κοπέλα που επέβαινε στο λεωφορείο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media και έχει ήδη ξεπεράσει τις 45.000 προβολές, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που κάνουν λόγο για ακραία σεξιστική συμπεριφορά από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου.

Δημοσίευση στα Social Media