ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησε» και θα… τρέχει στη ρεβάνς

1 min read

Η Ξάνθη κράτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Ξάνθη – Ολυμπιακός στα «Πηγάδια» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δυο ομάδες να λύνουν τις… διαφορές τους στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Ιανουαρίου. Τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς είχε ο Ολυμπιακός, δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και μάλιστα σε κάποιες στιγμές κινδύνευσε από την Ξάνθη ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειές τους στην… παγωμένη Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 11’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλά και στο 58’ με τον αρχηγό του να κάνει φαλτσαριστή κεφαλιά σε σέντρα του Τοροσίδη, που σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό της εστίας του Ζίβκοβιτς. Από αυτό το σημείο κι έπειτα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τόσο τον νεοαποκτηθέντα Μασούρα όσο και τον Χασάν που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά… γκολ δεν βρήκε. Την ίδια ώρα η Ξάνθη προσπαθούσε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις είχε όμως κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια και έτσι δεν έφερε ουσιαστικό κίνδυνο για την εστία του Σα!

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (91′ Αλμέιδα), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (59′ Μπαριέντος), Μπρίτο (85′Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (68′ Νάτχο), Φορτούνης, Ναουέλ, Φετφατζίδης (61′ Μασούρας), Γκερέρο (75′Χασάν).

 

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.