ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βροχή πέφτουν τα εξώδικα από τη ΔΕΗ στην Πάτρα – Τι καταγγέλουν οι πελάτες της επιχείρησης

1 min read

Αντιμέτωποι με νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη συχνότητα και τον τρόπο άσκησης πίεσης από την ΔΕΗ, προκειμένου να εισπράξει τα χρωστούμενα από καταναλωτές που ζουν στην Πάτρα και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα δεκάδες πελάτες της επιχείρησης.

Τις τελευταίες εβδομάδες πελάτες στη ΔΕΗ από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, δέχονται τηλέφωνα από δικηγορικά γραφεία, στα οποία η επιχείρηση έχει αναθέσει το έργο του είσπραξης ανεξόφλητων λογαριασμών και καλούνται να προχωρήσουν σε εξόφληση του ποσού.

Σε άλλες περιπτώσεις σύμφωνα το patrastimes.gr, πελάτες της ΔΕΗ από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, έχουν λάβει εξώδικα με τα οποία ενημερώνονται, πως εάν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος δεν εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους, τότε η επιχείρηση θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι τα φαινόμενα άσκησης πίεσης σε οφειλέτες από την Πάτρα έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο η δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.