ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βράζουν» οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας Π.Ο.Ε.Σ προς ΥΠΕΘΑ: «Ζητήσατε επιστροφή μισθών από ανεμβολίαστους στρατιωτικούς;»

1 min read

«Βράζουν» οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να ζητήσει επιστροφή μισθών από ανεμβολίαστους στρατιωτικούς που υπηρετούν με διάφορες ειδικότητες εκτελώντας διάφορα καθήκοντα (του οδηγού, του διοικητικού, του ταμειακού κλπ) στις υγειονομικές δομές των Ενόπλων Δυνάμεων!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν τους μισθούς που τους καταβλήθηκαν ως αχρεωστήτως καταβληθέντες από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους (2021).

Με βάση αυτήν την πληροφόρηση με έγγραφό της η Πανελλαδική Ομσοπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) απευθυνόμενη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, μεταφέρει την αγανάκτηση της που σημαίνει πως δεν πρόκειται απλά για… φημολογία και εν πάση περιπτώσει ας απαντήσει το ΥΠΕΘΑ επισήμως.

Η Π.Ο.Ε.Σ. ζητά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας «να επισκεφτεί τις υγειονομικές δομές των Ενόπλων Δυνάμεων, να ζητήσει να μαζευτεί το ανεμβολίαστο προσωπικό με τις οικογένειές του και να πεί στα ανήλικα παιδιά του ότι ο μπαμπάς τους ή η μαμά τους δεν θα πληρώνονται και θα αδυνατούν από δω και πέρα να τα ταΐσουν, για μια απόφαση που ως ελεύθεροι πολίτες έλαβαν.»

Ακολουθεί το έγγραφο της Π.Ο.Ε.Σ.:

ΘΕΜΑ : Οικονομικά

«Κε Υπουργέ.

Με πλήθος εγγράφων μας, από την αρχή της θητείας σας ως πολιτικού προϊσταμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναδείξαμε την αγωνία και την ανησυχία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και ζητήσαμε την παρέμβασή σας και την προστασία τους σε κάθε είδους οικονομική, ασφαλιστική, συνταξιοδοτική επίθεση που δέχτηκαν. Το εάν εσείς πράξατε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση θα το κρίνει ο κάθε ένας και κάθε μία στρατιωτικός.

Σήμερα, με το παρόν έγγραφό μας, σας μεταφέρουμε πλέον την αγανάκτηση, όχι την αγωνία, την αγανάκτηση των συναδέλφων μας ανεμβολίαστων στρατιωτικών που υπηρετούν με διάφορες ειδικότητες εκτελώντας διάφορα καθήκοντα (του οδηγού, του διοικητικού, του ταμειακού κλπ) στις υγειονομικές δομές των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πληροφορία που έλαβαν ότι θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν τους μισθούς που τους καταβλήθηκαν ως αχρεωστήτως καταβληθέντες από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους (2021).

Αληθεύει η ως άνω πληροφορία ή όχι; Μπορείτε με κάθε ειλικρίνεια να πάτε στις υγειονομικές δομές των Ενόπλων Δυνάμεων, να ζητήσετε να μαζευτεί το ανεμβολίαστο προσωπικό με τις οικογένειές του και να πείτε στα ανήλικα παιδιά τους ότι ο μπαμπάς τους ή η μαμά τους δεν θα πληρώνονται και θα αδυνατούν από δω και πέρα να τα ταΐσουν, για μια απόφαση που ως ελεύθεροι πολίτες έλαβαν;

Έχετε τη δύναμη να το κάνετε; Εάν όχι, ανακαλέστε κάθε απόφασή σας και μετακινήστε άμεσα το ανεμβολίαστο προσωπικό προς άλλες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων. Δόξα τω θεώ Μονάδες έχουμε χιλιάδες.

Σε κάποια από αυτές, δεν πιστεύετε ότι μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους ως στρατιωτικοί οι ανεμβολίαστοι αυτοί συνάδελφοί μας, που έτυχε να υπηρετούν στις υγειονομικές δομές; Κάντε το σήμερα κιόλας. Υψώστε επιτέλους φράκτη προστασίας στο ανεμβολίαστο προσωπικό σας. Θα το χρειαστείτε

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.