ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βράζει» ο Εύοσμος: Τους επέβαλαν σκληρό lockdown και θέλουν να δημιουργήσουν hotspot «παράνομων» μεταναστών

1 min read

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα κάτοικοι μαζεύτηκαν στην πλατεία του Ευόσμου έξω από το Δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για το αυστηρό lockdown που προβλέπει μεταξύ άλλων απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 κάθε μέρα, κλειστό το λιανεμπόριο, κομμωτήρια κλπ αλλά και είσοδο κι έξοδο από τα όρια του Δήμου καθώς επιτρέπεται μόνο σε όσους εργάζονται.

Οι συγκεντρωμένοι αμφισβήτησαν τα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης για τα οποία επιβλήθηκαν τα νέα μέτρα και αύριο Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 προγραμματιζουν νέα συγκέντρωση στο ίδιο σημείο.

Παράλληλα γίνεται διαμαρτυρία και για την πληροφορία ότι επίκειται η δημιουργία hotspot παράνομων μεταναστών στην περιοχή!

Ο Focus FM εξασφάλισε στιγμιότυπα (Φώτο & Βίντεο) απο τη διαμαρτυρία των κατοίκων του Εύοσμου που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιάνος είπε ότι κατανοεί την αγανάκτηση του κόσμου που αντιμετωπίζει τα οποία οικονομικά προβλήματα που προκαλεί ο κορωνοϊός αλλά και την ψυχική επιβάρυνση που υφίσταται λόγω του lockdown επισήμανε όμως ότι πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα…

Πηγή pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.