ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

15 Αυγούστου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βουτιά στη μετοχή του Twitter μετά από αναφορές για «ναυάγιο» στη συμφωνία με Μασκ

1 min read

Οι μετοχές του Twitter υποχώρησαν έως και 5% στις συναλλαγές μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης την Πέμπτη, μετά από δημοσίευμα της Washington Post, σύμφωνα με το οποίο η συμφωνία ύψους 44 δισ. δολ. του Έλον Μασκ για την απόκτηση της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο».

Η Post αναφέρει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να πέσει στα βράχια λόγω των ισχυρισμών της πλευράς Μασκ, σύμφωνα με τους οποίους τα στοιχεία σχετικά με την επικράτηση των λογαριασμών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Twitter, μπορούν να επαληθευτούν.

Επιπλέον, η πλευρά Μασκ διαμηνύει ότι η απάντηση του Twitter για το spam δεν ήταν σαφής και γι’ αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla φέρεται έτοιμος να λάβει «δυνητικά δραστικά μέτρα» σε αυτό το σημείο της διαδικασίας.

Η ομάδα του Μασκ έχει σταματήσει να συμμετέχει σε συζητήσεις για τη συμφωνία, σύμφωνα με τις αναφορές. Οι κινήσεις του θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σκληρή δικαστική μάχη, καθώς έχει δεσμευτεί να αγοράσει την επιχείρηση στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή.

Οι μετοχές του Twitter έκλεισαν την κανονική συνεδρίαση την Πέμπτη με άνοδο 1,5% στα 38,79 δολάρια. Η μετοχή του Twitter είχε σημειώσει άνοδο νωρίτερα την Πέμπτη μετά από ενημέρωση δημοσιογράφων, όπου παρουσιάστηκε η προσέγγισή της εταιρείας ως προς την παρακολούθηση αυτοματοποιημένης και ανεπιθύμητης συμπεριφοράς στην πλατφόρμα.

Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, η συγκεκριμένη δραστηριότητα κινείται «πολύ κάτω» από το όριο του 5% στο οποίο γίνεται αναφορά στις τριμηνιαίες εκθέσεις.

Πηγή liberal

Δημοσίευση στα Social Media