ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βουλιάζει» η «Κιβωτός του Κόσμου» από «τσουνάμι» καταγγελιών Ξεκινούν αύριο οι καταθέσεις

1 min read

Ακόμα όμως και τώρα, που την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες ακόμα και σε πρόσωπα υψηλά ιστάμενα, κάποιοι, σύμφωνα με πληροφορίες του news247, μέσα από την Κιβωτό, εξακολουθούν να τηρούν τον νόμο της ομερτά, επιβάλλοντας στα παιδιά που διαμένουν ακόμη στις δομές και ξέρουν αποδεδειγμένα πρόσωπα και καταστάσεις εκφοβίζονται συστηματικά. Στόχος όσων εκφοβίζουν είναι να κρατηθούν τα συγκεκριμένα στόματα κλειστά για να μην αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Την ίδια ώρα παραμένει κομβικός ο ρόλος στην αποκάλυψη της αλήθειας ο ρόλος των εργαζόμενων στις δομές. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τους ίδιους τους γονείς που καταγγέλλουν ότι τα τέσσερα μικρά παιδιά τους έχουν πέσει θύματα άγριου ξυλοδαρμού από εργαζόμενους στη δομή της κιβωτού του κόσμου κι ότι οι υπεύθυνοι δεν τους αφήνουν να τα δουν. Μάλιστα είχαν ζητήσει να μιλήσουν  με τον πατέρα Αντώνιο, εκείνος όμως απουσίαζε.

Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας βλέπουν αναφορές για την ύπαρξη κλουβιού στη δομή Βόλου, στο οποίο, όπως καταγγέλλεται, υπεύθυνοι κλείδωναν τα παιδιά για τιμωρία.

Στον ΑΝΤ1, μητέρα παιδιών που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου ανέφερε:

«Δυστυχώς, ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό, φοβάμαι κιόλας να πω το οτιδήποτε… Δυστυχώς, έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διάφορα περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος», ανέφερε η μητέρα.

Η καταγγελία για το «κλουβί της τιμωρίας στον Βόλο»

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι 9, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλώς δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό» πρόσθεσε η ίδια.

Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και τα άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό.

«Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες Μεσαίωνα. Κι όμως, υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για την καταγγελίες που υπήρχαν για τη συγκεκριμένη δομή από το καλοκαίρι, όταν πρώην υπάλληλος είχε προβεί σε καταγγελίες, μίλησε και η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου», που είχε ασχοληθεί με τις καταγγελίες

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, με βάση τις φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Κιβωτού το κλουβί υπάρχει ακόμη.

Η συγκεκριμένη σιδερένια κατασκευή στη δομή του Βόλου αποτυπώνεται και σε βίντεο που τράβηξε ο ιστότοπος The Opinion, που βρέθηκε έξω από τη δομή του Βόλου την περασμένη Παρασκευή, μία ημέρα αφότου ήρθαν στο φως οι καταγγελίες για τη συγκεκριμένη δομή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.