ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “επιδειξία”

1 min read

Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται ο προϋπολογισμός. Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του καταλήγοντας να τον χαρακτηρίσει επιδειξία, επειδή, όπως υποστήριξε, επιδεικνύει τα πλούτη του. Οι αναφορές της προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος είπε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα ο βουλευτής μπορεί να εκφέρει ελεύθερα την άποψη του αλλά οι ύβρεις απαγορεύονται. “Αυτό που είπατε είναι ύβρις , σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία” τόνισε.

“Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη” απάντησε η κ. Ελευθεριάδου, με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο να της φωνάζουν ότι είναι απαράδεκτη και να της ζητούν να ανακαλέσει. “Δεν ξέρετε τι λέτε” είπε ο κ. Βεσυρόπουλος.

“Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει” ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Τελικά ο αντιπρόεδρος της βουλής διέγραψε από τα πρακτικά της βουλής τη συγκεκριμένη φράση με αποτέλεσμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει.

“Μήπως όντως δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Γιατί άλλο επιδειξιομανής και άλλο επιδειξίας” της απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Αποκάλεσα τον κ. Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, επιδειξία (συνώνυμο του επιδειξιομανή, σύμφωνα και με τον Μπαμπινιώτη) και παρεξηγήθηκαν!!! Περίμενα να τους ενοχλήσει η επίδειξη του πλούτου του, ενώ άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό τους λένε ότι πεινάνε εν έτει 2020. Αλλά, τόσοι είναι…” έγραψε στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

“Στην ομιλία μου στην ολομέλεια του ελληνικού κοινοβουλίου κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2021, σημείωσα ότι η πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση σε μία σειρά τομέων, όπως η οικονομία, η παιδεία, η αντιμετώπιση της πανδημίας, η ενίσχυση του συστήματος Υγείας, ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η εργασία είναι έντονα ιδεοληπτική και σκληρά νεοφιλελεύθερη.Όχι, η ΝΔ δεν είναι ανίκανη. Είναι βαθιά ιδεοληπτική, έχει σχέδιο καταστροφής της μικρομεσσαίας τάξης, του κόσμου της εργασίας, των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας. Έχει καταδικαστεί από το μεγαλύτερο κομμάτι των παραγωγικών φορέων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κρίσης. Παρ’ όλ’ αυτά, συνεχίζει να καταστρώνει έναν προϋπολογισμό που δεν δίνει λύση σε κανένα από τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική κρίση” ανέφερε σε δεύτερη ανάρτησή της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.