ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βουλευτής ΝΔ Σ.Κελέτσης: «Ακροδεξιοί, αντιεμβολιαστές και γραφικοί» όσοι διαμαρτύρονται για τους παράνομους μετανάστες

1 min read

Στο ερώτημα των κατοίκων γιατί δεν πήγαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να διαμαρτυρηθούν μαζί τους για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου απάντησε με προκλητικό τρόπο ο Σταύρος Κελέτσης. 

Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ υποστήριξε ότι ο λόγος που δεν πήγε κανείς βουλευτής στις διαμαρτυρίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες είναι γιατί υπήρχε ένα «συνονθύλευμα δυνάμεων» το οποίο αποτελούταν από «αντιεμβολιαστές και ακροδεξιούς». 

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία ενός Μητροπολίτη, τον οποίο αποκάλεσε ως «αντιεμβολιαστή» και στη συνέχεια είπε ότι οι συντονιστές των συγκεκριμένων κινητοποιήσεων είναι «ακροδεξιοί». 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας χθες στο «Ράδιο Έβρος» είπε: «Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις αυτές είναι άνευ αντικειμένου. Κακώς υπάρχει αυτός ο φόβος ότι θα γίνει κάτι άλλο, κάτι πολύ μεγάλο ή διαφορετικό». 

Και πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία αυτών που συμμετείχε ήταν «γραφικοί και ακροδεξιοί» και ότι «δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το συνονθύλευμα». 

Ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχθηκε ότι οι δυο υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λένε τα ίδια, απλά με διαφορετικό τρόπο. Ότι δηλαδή θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και συνολικά θα φτάσουμε από τα 700 άτομα που είναι σήμερα και για τις δυο δομές, στα 950 μαζί με το ΚΥΤ Φυλακίου. Διαψεύδει δηλαδή τόσο τον συνάδερφο του Τάσο Δημοσχάκη αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που δηλώνουν ότι ο κ.Θεοδωρικάκος δεσμεύεται ότι δεν θα αυξηθεί ο αριθμός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.