ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βούλα: Η στιγμή που ντελιβεράδες μαχαιρώνονται σε καφετέρια για μία παραγγελία – Βίντεο ντοκουμέντο

1 min read

Το επεισόδιο στη Βούλα καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι δύο ντελιβεράδες ανταλλάσσουν χτυπήματα και κάποια στιγμή ο ένας αρπάει μαχαίρι από τον πάγκο…

Το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει όλα όσα έγιναν μέσα σε καφετέρια, όταν οι δύο ντελιβεράδες διαφώνησαν για το ποιος θα πάει την επόμενη παραγγελία. Μετά τις πρώτες ύβρεις, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που υπήρχε στον πάγκο και επιτέθηκε στον συνάδελφό του. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών αλλά και υπαλλήλων που προσπαθούσαν μάταια για λίγα δευτερόλεπτα να τους χωρίσουν.

Το άγριο επεισόδιο, είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο μεταξύ διανομέων, με μαχαιρώματα, μπουνιές και κλωτσιές. Το περιστατικό είχε συμβεί μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο στη Βούλα και αιτία ήταν μια παραγγελία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ΣΚΑΪ, αρχικά όπως φαίνεται, οι δυο διανομείς ξυλοκοπούν ο ένας τον άλλο με μπουνιές και κλωτσιές. Ξαφνικά, ο ένας αρπάζει το μαχαίρι από τον πάγκο του μαγαζιού και τον μαχαιρώνει αρκετές φορές, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.