ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόμβες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για νοθεία στην ψηφοφορία

1 min read

Για «νοθεία και εξαναγκασμό βουλευτών να ψηφίσουν φανερά» κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά την απόφαση της Βουλής, με τις ψήφους της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ., για διεύρυνση του σε βάρος του κατηγορητηρίου.

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατήγγειλε την πρωτόγνωρη στα κοινοβουλευτικά χρονικά παρανομία που έλαβε χώρα την Τετάρτη στη μυστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια, με το άνοιγμα της κάλπης παρουσία του Κώστα Τασούλα για να «διορθωθεί» το λάθος του βουλευτή Σταύρου Καλογιάννη που έριξε «γυμνό» ψηφοδέλτιο.

Όπως σημειώνει, «η νοθεία στην ψηφοφορία με άκυρα και παράνομα ψηφοδέλτια, η παραβίαση της κάλπης και ο εξαναγκασμός βουλευτών να ψηφίσουν φανερά δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και της φοροδιαφυγής της “λίστας Λαγκάρντ”». Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η παρέμβαση του συνηγόρου του, Δημήτρη Τσοβόλα, ο οποίος κατήγγειλε παρανομίες στην ψηφοφορία, όχι μόνο λόγω του ανοίγματος της κάλπης, αλλά και επειδή το ψηφοδέλτιο δεν παρείχε δυνατότητα σε κάθε βουλευτή να ψηφίσει χωριστά για καθεμία από τις επτά κατηγορίες.

Δημοσίευση στα Social Media