ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβες» Κούγια για Πάτρα: «Η δικαστική πλάνη του αιώνα, και η κεταμίνη θα καταρριφθεί»

1 min read

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης Ρούλα Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, προανήγγειλε ανατροπές στην υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε πληροφορηθεί το περιεχόμενο των καταθέσεων του ιατροδικαστού Λαρίσης κ. Κραββαρίτη, Πελοποννήσου κ. Μεσογίτη και Πειραιώς κ. Τσαντίρη;» είπε ο δικηγόρος απευθυνόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αποφαίνονται, οι δύο από αυτούς, ο κ. Μεσογίτης ως άμεσος συνεργάτης του κ. Αγαπητού έχει κάνει και την παθολογοανατομική εξέταση δύο παιδιών, ο κ. Τσαντίρης έχει κάνει παθολογοανατομική και ιατροδικαστική εξέταση όσον αφορά τη Μαρία Ελένη Δασκαλάκη, κατόπιν μηνύσεως της κ. κατηγορουμένης για ιατρικό λάθος εις βάρος των γιατρών, και οι οποίοι έχουν αποφανθεί ότι ο θάνατος και των δύο παιδιών οφείλεται καθαρά σε παθολογικά αίτια και τα αιτιολογούν πλήρως με πραγματικές πραγματογνωμοσύνες».

«Κωμική η ιατροδικαστική εξέταση Καρακούκη και Καλόγρηα»

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «επέλεξα σαν οδό να μη δημοσιοποιήσω το περιεχόμενο της δικογραφίας και να μη διανείμω το τι έχουν καταθέσει ενόρκως οι κ.κ. Κραββαρίτης, Μεσογίτης, Τσαντίρης, τακτικοί ιατροδικαστές, οι οποίοι έχουν κάνει πραγματογνωμοσύνες και ιατροδικαστικές εκθέσεις. Όχι δηλαδή να έχουν κάνει μια γνωμοδότηση και από φωτογραφίες. Και οι τρεις λένε για παθολογικά αίτια.

Και επειδή σε αυτήν την υπόθεση έχουμε τα δυο μικρότερα παιδιά, αν κάποιος διαβάσει αυτά τα οποία έχουν γράψει σε μας αυτοί οι τρεις και κυρίως η κ. Δημακοπούλου, η οποία είναι η ιατροδικαστής που επελέγη από την ελληνική δικαιοσύνη, και άλλοι δύο ιατροδικαστές τους οποίους δεν έχουμε προλάβει να εξετάσουμε, οι οποίοι είναι τακτικοί ιατροδικαστές, και για τα τρία παιδιά έχουν απόλυτη ταύτιση ότι είναι από παθολογικά αίτια και δυστυχώς, ούτε στην προανάκριση, όταν προσπάθησαν με προανάκριση και με αυτήν την κωμικού περιεχομένου ιατροδικαστική εξέταση των Καρακούκη και Καλόγρηα, ανέτρεψαν πραγματογνωμοσύνες και ιατροδικαστικές προσεγγίσεις της κ. Τσιόλα, της κ. Τσάκωνα, του κ. Τσαντίρη.

Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έγινε αυτή η ιστορία. Σας λέω ευθέως ότι θα έχουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα, πρώτον, για την υπόθεση των δύο κοριτσιών, οκτώ ιατροδικαστές εν ενεργεία και θα είναι απέναντι μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση.

Οι ιατροδικαστές έχουν κάνει νεκροψίες – νεκροτομές. Βεβαίως ορισμένοι από αυτούς θα έχουν μελετήσει τα ίδια που έπρεπε να έχουν μελετήσει οι Καρακούκης και Καλόγρηας.

Έχουμε επίσης ένα συγκλονιστικό γεγονός. Ο παθολογοανατόμος τον οποίο επέλεξαν παράνομα, γιατί αυτοδιορίστηκαν οι δύο, και ο οποίος είναι εκτός του πίνακα των πραγματογνωμόνων, ο οποίος ονομάζεται Ευτυχιάδης, ενώ εμφανίστηκε να έχει κάνει μια παθολογοανατομική εξέταση που αφορά το ένα από τα δύο παιδιά και στο οποίο αποφαίνεται ότι η καρδιά του παιδιού ήταν υγιής άρα δεν πέθανε από την καρδιά του το ένα παιδί, αναγκάστηκε μετά τις νέες εξελίξεις να καταθέσει ενόρκως στην κ. ανακριτή, η οποία βεβαίως δεν ήθελε να τον καλέσει, κατόπιν δικού μας αιτήματος, ότι παραπλανήθηκε από τον κ. Καλόγρηα ο οποίος του είπε ‘εμείς έχουμε όλα τα στοιχεία, αλλά κάνε και μια εξέταση’. Είπε ότι έκανε αυτήν την εξέταση στο πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ δεν την έκανε ποτέ εκεί.

Βγήκε το παθολογοανατομικό τμήμα και τον διέψευσε ο κ. Μεσογίτης και δεν υπάρχει κανέναν στοιχείο, αλλά μας έφεραν ένα χαρτί από το πανεπιστήμιο Αθηνών ότι δήθεν εκεί έγινε η εξέταση, την έκανε ιδιωτικά λέει ο ίδιος σε ένα παθολογοανατομικό εργαστήριο στο οποίο εργάζεται ο ίδιος και λέει ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του έχει κάνει αυτήν την εξέταση αλλά την έκανε γιατί υπήρχαν και άλλα στοιχεία. Ουσιαστικά, εξέθεσε τους δύο.

Αυτές είναι εξελίξεις που εμείς δε θέλαμε να διανείμουμε, τις έχει στα χέρια της η ανακριτής. Σε όλη αυτήν την υπόθεση έχει χρησιμοποιηθεί ως ειδική σύμβουλος πρώτα, της κ. πρώτης ανακρίτριας η οποία εξέτασε τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η κ. Σαλάπα. Εδώ έχει γίνει κάτι πρωτοφανές.

Η κ. Σαλάπα επέλεξε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η εντολέας μου, ως ειδική σύμβουλο μια καθηγήτρια ιατροδικαστικής του πανεπιστημίου Αθηνών, την κ. Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία, ως φαρμακοποιός πήρε την ιατροδικαστική ειδικότητα, και η οποία κυρία αυτή βρίσκεται στο σκοτάδι αλλά δεν επελέγη από κανέναν επίσημο όργανο.

Την επέλεξε μόνη της η κ. Σαλάπα, γιατί η γραμματέας της κ. Σπηλιοπούλου είναι συγγενής της κ. Σαλάπα. Μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουν γίνει εις βάρος της εντολέως μου τα οποία η προηγούμενη υπεράσπισή της ούτε ασχολήθηκε καθόλου.

Μετά τα στοιχεία που υπάρχουν μετά τις καταθέσεις, ειδικά των δύο τελευταίων ημερών και μου κάνει εντύπωση γιατί η κυρία ανακριτής επέλεξε να κάνει τις καταθέσεις τις τελευταίες ημέρες.

Να σας πω ότι τον κ. Κραββαρίτη τον εξέταση 8,ιση ώρες, τον κ. Μεσογίτη 5 ώρες, τον κ. Τσαντίρη τέσσερις ώρες και όταν κάλεσε μετά από αυτές τις καταθέσεις που κονιορτοποίησαν την γνωμοδότηση των Καρακούκη και Καλόγρηα, τους ίδιους, έπρεπε να τους ρωτήσει τα ίδια που ρώτησε και τους προηγούμενους. Τους εξέτασε τυπικά μόνο λίγα λεπτά, τους άφησε ελεύθερους να φύγουν.

Σας λέω ειλικρινά, σε αυτήν την υπόθεση υπάρχει μεγαλύτερη δικαστική πλάνη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και για τον θάνατο των δύο παιδιών, θα υπάρξουν συγκλονιστικές ανατροπές και κάποιοι οι οποίοι έβγαιναν στην τηλεόραση και έκαναν τους αποκλειστικά ενημερωμένους και οι οποίοι αποκρύπτουν αυτές τις εξελίξεις σκοπίμως, γιατί προηγουμένως όλες οι καταθέσεις που ήταν εις βάρος της εντολές μου διέρρεαν.

Τώρα που υπάρχουν οι καταθέσεις των πραγματικών ιατροδικαστών και τώρα που υπάρχει πραγματική υπεράσπιση στην κ. κατηγορουμένη, γατί ο προηγούμενος δικηγόρος έλεγε δεν μπορεί να βρει ιατροδικαστές, εμείς βρήκαμε 10 εν ενεργεία, και έπαιρνε λεφτά από την εντολέα μου για να βρει ιατροδικαστές και δεν τα χρησιμοποίησε ποτέ.

Η γυναίκα αυτή έμεινε ανυπεράσπιστη, της σερβίρισαν από πρωινή, μεσημεριανή εκπομπή δικηγόρους οι οποίοι δεν είχαν το βάρος να σηκώσουν αυτές τις υποθέσεις, την εγκατέλειψαν βορρά στις εκπομπές, έβγαιναν σαν κλαρινογαμπροί οι δικηγόροι και έλεγαν ότι αναλαμβάνουν την υπόθεσή της.

Στην υπόθεση αυτήν όχι μόνο θα υπάρξουν ανατροπές αλλά κάποιοι θα πάνε φυλακή, όποια θέση και να έχουν».

Για την υπόθεση της Τζωρτζίνας είπε:

«Εκεί εγώ δεν ήμουν, δεν πρόλαβα την υπόθεση αυτήν, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκεί. Και η κεταμίνη θα καταρριφθείθα γελάει ο κόσμος και το παρδαλό κατσίκι».

Ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε και νομικές κινήσεις για άλλα πρόσωπα:

«Όλοι όσοι έχετε πει πράγματα εις βάρος της εντολέως μου θα λογοδοτήσετε και αστικά και ποινικά. Θα το δείτε. Είναι η δικαστική πλάνη του αιώνος».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.