ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ: Οι Αμερικανοί είχαν φυγαδεύσει το δεξί χέρι του Χίτλερ που είχε σχεδιάσει τους θαλάμους αερίων!

1 min read

Μια ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου, που μέχρι τώρα ήταν σενάριο και μάλιστα επιστημονικής φαντασίας για κάποιους, έρχεται να επιβεβαιώσει το δεύτερο κρατικό κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης.

Το ρεπορτάζ του ZDF που έχει προκαλέσει αναταράξεις τόσο στο Βερολίνο όσο και στην Ουάσιγκτον, υποστηρίζει το βρόμικο σχέδιο των ΗΠΑ, που έδωσαν ασυλία σε αρκετούς ΝΑΖΙ, μόνο και μόνο για να πάρουν στα χέρια τους υλικό και ιδέες, που θα τους ήταν απαραίτητες για να επικρατήσουν στον κόσμο την επόμενη μέρα. Και κυρίως αυτό που τους έκαιγε η επικράτησή τους στον πυρηνικό και στον πυραυλικό ανταγωνισμό, με την τότε Σοβιετική Ένωση!

Αυτό αφήνει παράλληλα ανοικτά τα σενάρια ότι ούτε ο Χίτλερ τελικά αυτοκτόνησε αλλά και αυτός έκανε συμφωνία με τις ΗΠΑ με διάφορα ανταλλάγματα. 

Το ZDF, αποκαλύπτει ότι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες του Αδόλφου Χίτλερ, ο επικεφαλής σχεδιασμού των πυραύλων V2, Χανς Κάμλερ, όχι μόνον δεν αυτοκτόνησε, αλλά φυγαδεύτηκε από τους Αμερικανούς για να τους αποκαλύψει το μυστικό πρόγραμμα οπλικών συστημάτων των Ναζί.

Γερμανικό δικαστήριο είχε κηρύξει το 1948 επισήμως νεκρό τον Κάμλερ, επιβεβαιώνοντας ότι ο στρατηγός των SS έβαλε τέλος στη ζωή του στις 9 Μαϊου του 1946, ανήμερα της λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ. Αλλά το ντοκιμαντέρ του ΖDF αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή και όπως υποστηρίζει ο Κάμλερ επέζησε του πολέμου και λόγω των ειδικών γνώσεών του μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία σοκ

Ένα από τα ντοκουμέντα, που παρουσίασε το ντοκιμαντέρ του γερμανικού δικτύου με τίτλο «Ο επικεφαλής του προγράμματος μυστικών όπλων του Χίτλερ – Οι δύο ζωές του Χανς Κάμλερ», ήταν μια λίστα της αντικατασκοπείας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ με ημερομηνία 30 Μαϊου 1945, δηλαδή τρεις εβδομάδες μετά την μέρα που φέρεται να αυτοκτόνησε ο Κάμλερ.

Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι, αιχμάλωτοι πολέμου, από τους οποίους μπορούσαν να αντληθούν χρήσιμες πληροφορίες και δίπλα στα ονόματα των Χέρμαν Γκέρινγκ (υπουργού Αεροπορίας του Χίτλερ) και του Άλμπερτ Σπέερ (υπουργού Εξοπλισμών) φιγουράρει εκείνο του Χανς Κάμλερ…

Ένα άλλο έγγραφο που επικαλέστηκε το ZDF είναι εκείνο της αντικατασκοπείας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του 1945 -δηλαδή αρκετούς μήνες μετά τη φερόμενη αυτοκτονία του Κάμλερ- όπου διατάζεται να ανακριθεί ως στρατηγός του Χίτλερ λόγω των γνώσεων του για τις σημαντικότερες υπόγειες εγκαταστάσεις όπλων μαζικής καταστροφής των Ναζί, αλλά και για όσα θα μπορούσε να συνεισφέρει για την ανάπτυξη πυραυλικής τεχνολογίας και ατομικών βομβών.

Τον είχαν οι Αμερικανοί

Τα νέα αυτά ντοκουμέντα, που βρέθηκαν στα αρχεία της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, «αποδεικνύουν για πρώτη φορά εγγράφως ότι μετά τη λήξη του πολέμου ο Χανς Κάμλερ πρέπει να βρισκόταν στα χέρια των Αμερικανών», λέει το γερμανικό δίκτυο.

Άλλα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι ο στρατηγός του Χίτλερ ήταν επικεφαλής μυστικών πρότζεκτ όπως η ανάπτυξη πυραυλικής και πυρηνικής τεχνολογίας καθώς και αεριωθούμενων αεροσκαφών, αλλά και υπεύθυνος για σημαντικές εγκαταστάσεις οπλικών συστημάτων και ερευνητικών εργαστηρίων.

Ο Κάμλερ, που είχε σπουδάσει Αρχιτεκτονική, είχε υπογράψει τα σχέδια κατασκευής των θαλάμων αερίων που εξολόθρευσαν εκατομμύρια αθώους -λόγος για τον οποίο απέκτησε το προσωνύμιο «τεχνοκράτης του θανάτου». Κι αν δεν κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης για τα εγκλήματα πολέμου, αυτό οφείλεται «στο ότι ήταν χρήσιμος λόγω των γνώσεών του σε μια από τις νικήτριες δυνάμεις του πολέμου», αναφέρει το ντοκιμαντέρ του ZDF, που προκάλεσε…δονήσεις και ξεσκέπασε θαμμένα μυστικά χρόνων!

Δημοσίευση στα Social Media