ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόμβα! “Ο Ελ Αραμπί υπογράφει την Κυριακή στην Αλ Ιτιχάντ” σύμφωνα με αραβικά Μέσα

1 min read

Τα αραβικά Μέσα παρουσιάζουν εδώ και λίγη ώρα τον Ελ Αραμπί “κλεισμένο” από την Αλ Ιτιχάντ, αναφέροντας πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και την Κυριακή θα μεταβεί στη χώρα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, παρουσιάζεται εδώ και λίγες ώρες, από αραβικά Μέσα, έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την Αλ Ιτιχάντ και να μετακινηθεί άμεσα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται την Κυριακή στην Τζέντα για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, αν και λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Θυμίζουμε πως στην αραβική ομάδα αγωνίζεται επίσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ακριβώς ένα χρόνο πριν άφησε τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό των Αράβων, αλλά δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο Ελ Αραμπί ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019, ενώ την προηγούμενη τριετία αγωνιζόταν στη Σαουδική Αραβία στο Κατάρ με την φανέλα της Αλ-Ντουχαΐλ, ενώ νωρίτερα είχε κάνει ξανά πέρασμα από τη Σαουδική Αραρβία και συγκεκριμένα από την Αλ Χιλάλ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.