ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόμβα μεγατόνων στο τηλεοπτικό σκηνικό: Πασίγνωστος παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός για ξέπλυμα μαύρου χρήματος Ήδη δεσμεύτηκε η περιουσία του

1 min read

Στα δίχτυα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος «πιάστηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών ο οποίος φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε σκάνδαλο με απάτες 22 εκατ. ευρώ.

Μια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο στο τηλεοπτικό τοπίο έρχεται στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πόρισμα-«βόμβα» της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος φέρεται να τοποθετεί στο επίκεντρο έναν πολύ γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό.

Ειδικότερα, με εντολή του επικεφαλής της Αρχής εκδόθηκαν διατάξεις δέσμευσης λογαριασμών μιας σειράς εταιριών του γνωστού τηλεοπτικού προσώπου.

Έχουν ήδη δεσμευθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Νίκου Κοκλώνη και ζητείται να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για απάτη σε βάρος του δημοσίου, φορολογική απάτη, φοροδιαφυγή, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσώπων αγνώστου ταυτότητας, που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό και φέρονται να συνδέονται με τη μαφία.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμα επτά άτομα μεταξύ των οποίων μία δικηγόρος αλλά και ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται ο στενός συνεργάτης του και είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Θα ελεγχθούν επίσης οι εκπρόσωποι τουλάχιστον 15 εταιρειών που είχε συστήσει ο Νίκος Κοκλώνης μέσω των οποίων φέρεται να έχει προκληθεί ζημιά στο δημόσιο που αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι σε μονοπρόσωπη εταιρεία του με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο οποίο προΐσταται ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος η εν λόγω επιδότηση μπλοκαρίστηκε πριν εκταμιευτούν τα χρήματα με ενέργειες του προέδρου της Αρχής, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.