ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Η Pfizer συνεργαζόταν με τη Κίνα για διαβατήρια εμβολίων ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

1 min read

Γιατί η Pfizer συνεργαζόταν με την πλατφόρμα CCP (Chinese Communist Party, του, δηλαδή, Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος) για διαβατήρια εμβολίων και κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»;;;!!!

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει προς κάθε κατεύθυνση η δημοσιογράφος Natalie Winters του “National Pulse” στην εκπομπή «Real America’s Voice». Μιλάμε για μια αποκάλυψη ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ που πρόκειται να ριφθεί σαν «πυρηνική βόμβα» στα θεμέλια της όλης ψευτο-πανδημίας.

Η Pfizer συνεργαζόταν με μια κινεζική εταιρεία που ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση που ησχολείτο με τη διμηουργία των διαβατηρίων εμβολίων και του συστήματος κοινωνικών πιστωτικών αποτελεσμάτων (η «φαηνή» ιδέα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου) ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

Κι ΕΣΕΙΣ που πιστεύετε…ΑΚΟΜΗ (!!!) ότι υπάρχει «COVID» και οι δήθεν «μεταλλάξεις» του, για πόσο…ΑΚΟΜΗ (!!!) θα τους έχετε εμπιστοσύνη όλους αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;;;

Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη ατράνταχτη απόδειξη του γεγονότος πως η όλη ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! Αλλα δεν ήταν μόνο στημένη, ήταν και…ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ από τις σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνάνε κρυφά αυτόν τον κόσμο! Στο κόλπο κι ΟΛΕΣ οι μεγάλες φαρμακευτικές, όπως η….PFIZER του Ελληνο-εβραίου…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ!!!

Πηγή: greeknewsondemand.com

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.