ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβα» με σκάνδαλο υπέρ των Παρί και Σίτι!

1 min read

Σύμφωνα με τα «Football Leaks» καλύφθηκαν παρατυπίες της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι που θα μπορούσαν να έχουν φέρει τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη!

Μια… βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχονται να τοποθετήσουν τα Football Leaks. Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έγιναν από τον «Spiegel», που συνεργάζεται με τα Football Leaks, ο Τζάνι Ινφαντίνο είναι ο άνθρωπος που κάλυψε τα πάντα μαζί με τον Μισέλ Πλατινί έτσι ώστε να μην έρθει η βαριά τιμωρία για τις δυο πάμπλουτες ομάδες που έχουν ιδιοκτήτες από το Κατάρ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο γερμανικό μέσο ενημέρωσης, οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν στο κλαμπ 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ, όμως αυτό δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί στο Financial Fair Play και θα έπρεπε κανονικά οι «πρωτεουσιάνοι» να αποβληθούν από την Ευρώπη. Στην περίπτωση αυτή οι Πλατινί και Ινφαντίνο φέρονται να έχουν συγκαλύψει καταστάσεις για να μην υπάρξει τιμωρία της Παρί!

Την ίδια ώρα, αναφέρεται πως η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία 7 χρόνια έχει βάλει στα ταμεία της 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ εκτός κανονισμών του FFP, κάτι που επίσης θα έπρεπε να φέρει ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Τα χρήματα φέρονται να μπήκαν στα ταμεία από πακέτα χορηγίας, τα οποία όμως είναι σύμφωνα με τους ερευνητές υπερτιμημένα. Το τελείως απίθανο στην υπόθεση είναι πως στη συγκάλυψη των παρατυπιών της Μάντσεστερ Σίτι, φέρεται να έχει ρόλο και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, που μαζί με αξιωματούχους της FIFA και της UEFA είχε βοηθήσει έτσι ώστε να συγκαλυφθούν τα πάντα!

Το κεντρικό πρόσωπο, πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι άλλο από τον Τζάνι Ινφαντίνο, νυν πρόεδρο της FIFA. Ο ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φαίνεται πως την περίοδο 2011-2013 είχε συναντήσεις με τους Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που προφανώς απαγορεύεταει, για να τους δώσει πληροφορίες και συμβουλές έτσι ώστε να μην έχουν κυρώσεις. Επίσης, ο Ινφαντίνο φέρεται να τους πρότεινε αρκετούς συμβιβασμούς με την UEFA έτσι ώστε να μην τιμωρηθούν αλλά και να μην καταβάλουν όλα τα ποσά που έπρεπε.

Μένει να φανεί το αν μετά από αυτές τις αποκαλύψεις θα υπάρξουν κυρώσεις ή αν θα κληθεί ο οποιοσδήποτε να λογοδητήσει για όλα αυτά…

2 PHOTOS

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.