ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβα» με κρούσμα κορωνοϊού στη Μαλακάσα: Σε καραντίνα η δομή, αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ, γιατροί σε Παίδων και Καπανδρίτι

1 min read

Σε καραντίνα μπαίνουν σειρά κρατικών υπηρεσιών μετά από νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μετανάστη από τη δομή της Μαλακάσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Μεγάλο Σάββατο Αφγανός μετανάστης μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του που ζούσαν στη δομή της Μαλακάσας αρχικά προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλουν την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού από ομοεθνή του μέσα στη δομή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μέσα στη ΓΑΔΑ.

Την Κυριακή του Πάσχα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για να γίνει εξέταση του παιδιού. Σημειώνεται ότι είχε προσαχθεί και ο φερόμενος δράστης που αργότερα αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν στοιχειοθετήθηκε η καταγγελία.

Στο Κ.Υ. Καπανδριτίου είχαν ληφθεί δείγματα της οικογένειας προς εξέταση κορωνοϊού και τελικά προέκυψε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Κατά συνέπεια, μπήκαν σε καραντίνα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, δηλαδή αστυνομικοί της προστασίας ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος.

Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και οι οικογένειες των αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραταθεί η καραντίνα στη δομή της Μαλακάσα ενώ σε 14ημερη καραντίνα θα μπουν και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον άνδρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.