ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΒΟΜΒΑ ΚΑΙΡΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

1 min read

Μας οδηγούν προς εθνική ήττα κάποιοι στην Κυβέρνηση


Με λίγα λόγια υλοποιούν τον στόχο του Ερντογάν. Η Άγκυρα γνωρίζει να μεν ότι το διεθνές δίκαιο δεν είναι με μέρος της, όμως οι Τούρκοι προτάσσοντας την δύναμη των όπλων και απειλώντας στην ουσία με σύρραξη, εξαναγκάζει την μικρή και φοβική Αθήνα να οδηγήσει την χώρας μας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Οι δηλώσεις Ντόκου εδώ και λίγους μήνες δεν είναι τυχαίες. Ο αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας εδώ και μήνες μας λέει ότι »είναι καιρός» να στραφούν οι δύο χώρες από τις διμερείς διαφορές στα κοινά προβλήματα και συμφέροντα και να υιοθετήσουν μια θετική ατζέντα.

Μάλιστα σε σημείο της συνέντευξής του δήλωσε χαρακτηριστικά:

»Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο.»

Αυτά μας αναφέρει εδώ και μήνες. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ενώ ο Ντόκος δήλωσε πως θα παραιτηθεί, αφού οι δηλώσεις του περί συνεκμετάλλευσης προκάλεσαν σάλο, ο Κ. Μητσοτάκης ουδέποτε προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Μας ετοιμάζουν κάτι και δεν το γνωρίζουμε;  

»Χτύπημα» από Καιρίδη-Μπακογιάννη 
Είναι εμφανές τις τελευταίες ημέρες ότι η Αθήνα επιδιώκει να διαμορφώσει ένα κλίμα “νηνεμίας” στα ελληνοτουρκικά, έχοντας προφανώς την ψευδαίσθηση ότι η Άγκυρα θα την ακολουθήσει.

Δύο εκδηλώσεις χθες στην Αθήνα. Η μία του ΕΛΙΑΜΕΠ και η δεύτερη εκδήλωση ήταν αυτή που οργάνωσε το “Δίκτυο” της Άννας Διαμαντοπούλου.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κ.Καιρίδης προχώρησε σε δηλώσεις που θα απασχολήσουν και θα σχολιαστούν: “Η Τουρκία ως παράκτιο κράτος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα. Ίσως όχι αυτά που πιστεύει, αλλά έχει δικαιώματα”, είπε ο κ.Καιρίδης στην αρχή της τοποθέτησης του, στην οποία επεσήμανε την ανάγκη να ΄μαστε όλοι ειλικρινείς.

Τι θέλει να μας πει ο βουλευτής; Θέλει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία; Μάλιστα σε αυτές τις δηλώσεις προχώρησε πριν λίγο και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η δήλωση Μπακογιάννη   

Υπέρ της προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και του διαλόγου με την Τουρκία τάχθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της εκδήλωσης του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), με θέμα »Μας συμφέρει η Χάγη;».

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον. Μας »σπρώχνουν» σε λύσεις μη εθνικές, δημιουργώντας τετελεσμένα στο Αιγαίο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.