ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βόμβα» για Ολυμπιακό στη Euroleague! Κινδυνεύει η συμμετοχή του και στην Ευρώπη

1 min read

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον σε ενδεχόμενο… υποτροπής, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό, γεγονός που θα “απειλήσει” και τη συμμετοχή τους στη Euroleague.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα και στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών στην Ελλάδα για την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και αν το γεγονός επαναληφθεί σε κάποιο από τα επόμενα ματς, οι κανονισμοί προβλέπουν υποβιβασμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν προαναγγείλει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές ήδη από το αμέσως επόμενο παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα τεθεί εν αμφιβόλω και η συμμετοχή τους στη Euroleague, αφού με βάσει τους κανονισμούς της, αν μία ομάδα δεν αγωνίζεται με δική της ευθύνη στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να «σπάσει» εις βάρος της, ακόμη και το εγγυημένο συμβόλαιο, που έχει ο Ολυμπιακός.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.