ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόλου: Πέθανε τρόφιμος γηροκομείου από κορωνοϊό – Ήταν πλήρως εμβολιασμένη!

1 min read

Χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου, μια 96χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Ωστόσο αξίζει να τονισθεί πως η άτυχη ηλικιωμένη ήταν πλήρως εμβολιασμένη κατά του ιού!

Η υπερήλικας ήταν τρόφιμος του γηροκομείου και αντιμετώπιζε πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας.

Όμως αν και η υγεία της ήταν επιβαρυμένη δεν αλλάζει το γεγονός ότι πέθανε με κορωνοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένη. Στην αντίθετη περίπτωση που η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί θα καταγράφονταν ως θύμα του κορωνοϊού.

Συνεπώς και τώρα καταγράφεται ως αποτυχία του εμβολιασμού ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε κάνει rapid test στο γηροκομείο, το οποίο έδειξε πως ήταν αρνητική στον ιό, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έκανε μοριακό τεστ, το οποίο ήταν θετικό.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται άλλοι τρεις τρόφιμοι του γηροκομείου, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

​​​​​​​Όπως υποστήριξε πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Πάνου, Πρόεδρος του Γηροκομείου στην ΕΡΤ: “οι εκκλήσεις προς τους ανεμβολιάστους εργαζόμενους είναι επανειλημμένες, αλλά δυστυχώς η απόκριση είναι αρνητική, ακόμα και τώρα που έχουμε περιστατικά επιμόλυνσης και κυβερνητική απόφαση περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για εργαζόμενους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους.

Επανήλθαμε μοιράζοντας ερωτηματολόγια στους εργαζόμενους, αλλά δυστυχώς και πάλι, δεν έχουμε αλλαγή στάσης. Θέλω να διαβεβαιώσουμε τους συγγενείς των ηλικιωμένων, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό και φροντίζουμε για να παραμείνουν υγιείς.

  • Έχουμε λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης και εκείνο ζητάμε και από κείνους. Να κάνουν λίγη υπομονή, να εξακολουθήσουν να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους μέσω της τεχνολογίας- φροντίσαμε έγκυρα να έχουν αυτή τη δυνατότητα- και όλα θα πάνε καλά. Το Γηροκομείο θα εξακολουθήσει να φροντίζει και να παρέχει υπηρεσίες στους ενοίκους του”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.