ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόλος: Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για 41χρονη που δεν άφηνε τον πρώην σύζυγό της να δει τα παιδιά τους

1 min read

Σε πόσα χρόνια καταδικάστηκε

Ένοχη κρίθηκε μια 41χρονη χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ’ εξακολούθηση, διότι δεν έδινε τα δύο ανήλικα παιδιά να τα δει ο πρώην σύζυγός της για διάστημα τριών μηνών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και δέχτηκε παρατηρήσεις από την εισαγγελέα έδρας να συνετιστεί, γιατί η παρεμπόδιση της επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα τους, είναι λόγος αφαίρεσης της επιμέλειας των παιδιών.

Η γυναίκα είναι μητέρα δύο παιδιών 5,5 και 6,5 ετών και σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2021, έχοντας την επιμέλεια των παιδιών και με βάση δικαστική απόφαση που όριζε να τα βλέπει και ο πρώην σύζυγός της, δεν του επέτρεπε να τα δει και να έχει επικοινωνία μαζί τους.

Πήγαινε στο σπίτι και δεν του άνοιγε

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι τις μέρες που όριζε η δικαστική απόφαση να δει τα παιδιά του, πήγαινε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στη Ν. Ιωνία, αλλά έβρισε την αυλόπορτα της αυλής κλειδωμένη και επειδή δεν είχε τηλέφωνο της φώναζε να πάρει τα παιδιά, αλλά η κατηγορούμενη δεν έβγαινε καν από το σπίτι… Μια φορά ο πατέρας των παιδιών πήγε με την Αστυνομία, οπότε η γυναίκα βγήκε από το σπίτι και του παρέδωσε τα παιδιά.

Η κατηγορούμενη από την πλευρά της κατέθεσε ότι ο άνδρας δεν πήγαινε στο σπίτι για να δει τα παιδιά του, αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε το Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή, για την οποία η εισαγγελέας είπε ότι είναι η ανώτατη ποινή για το συγκεκριμένο αδίκημα.`

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.