ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του

1 min read

Παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου ο 39χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, στο σπίτι της, με 42 μαχαιριές. Ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε με τις αρχές είχε ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ενώ στη συνέχεια είχε εξαφανιστεί.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας από τον βαφτισιμιό της, φερόμενο ως δράστη, στο σπίτι της στο Βόλο, φέρνει στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο δράστης κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές στο πρόσωπο, τον θώρακα, την καρδιά και την κοιλιακή χώρα την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της επί της Λεωφόρου Καζανάκι, στην Ν. Ιωνία Βόλου. Η γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του ωστόσο δεν είχε παραδοθεί και η αστυνομία τον αναζητούσε.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει ανάρτηση του 39χρονου με ημερομηνία Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, μετά δηλαδή την δολοφονία της 75χρονης.

Την περασμένη Πέμπτη συγγενικό πρόσωπο της άγρια δολοφονημένης εύπορης 75χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε. Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 11:00.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.