ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βόλος: Νεκρός 62χρονος στον Αλμυρό μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του

1 min read

Πέθανε μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του 62χρονος στον Αλμυρό Βόλου. Ερευνάται το συμβάν. 

Ένας 62χρονος έφυγε ξαφνικά χθες το πρωί από τη ζωή, 12 ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού του στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού Βόλου. Ο 62χρονος πέθανε από έμφραγμα ωστόσο από την οικογένειά του και τα οικεία του πρόσωπα εκφράζονται φόβοι για πρόκληση του εμφράγματος από τον εμβολιασμό, γεγονός για το οποίο θα ζητήσουν διερεύνηση.

Ο άντρας στις 01.15 τα ξημερώματα επικοινώνησε τηλεφωνικά με φίλο του και του ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά, του είπε μάλιστα, ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια. Ο φίλος του, μετέβη άμεσα στο σπίτι του 62χρονου, όπου έμεινε μέχρι τις 4:30 περίπου το πρωί, οπότε και αποχώρησε αφού ο 62χρονος είχε κοιμηθεί. Γύρω στις 9:05 χθες το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν φέρεται να παραπονέθηκε. Μετά από μισή ώρα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του και τον βρήκε νεκρό! Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου ωστόσο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 62χρονος, μια μέρα πριν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, με άτομα από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον να αναρωτιούνται αν ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε αυτό το γεγονός, αφού όπως λένε, ο εκλιπών δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Φως στα αίτια του θανάτου του 62χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.