ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βλαντίμιρ Πούτιν: Αν η Δύση θέλει να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης, ας το προσπαθήσει – Η Ρωσία δεν έχει καν αρχίσει

1 min read

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε ότι η Δύση δεν είχε καταφέρει να σπείρει τη διχόνοια και να οδηγήσει στον όλεθρο στη Ρωσία και δεν θα μπορέσει να το κάνει στο μέλλον.
«Προφανώς, προσπαθούσαν όχι μόνο να χτυπήσουν σκληρότερα τη ρωσική οικονομία.
Στόχος τους ήταν να σπείρουν διχόνοια και να προκαλέσουν τον όλεθρο στην κοινωνία μας, να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους.
Αλλά δεν υπολόγισαν σωστά: Δεν συνέβη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, σε ομιλία του προς το ρωσικό Κοινοβούλιο που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Οι κυρώσεις δημιουργούν προβλήματα αλλά όχι στον βαθμό που επιθυμούσαν οι δυτικές χώρες, πρόσθεσε.
«Η πολιτική του κοινοβουλίου μας βασίζεται στη βούληση του λαού της Ρωσίας, στην πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, στην αδιαμφισβήτητη αποφασιστικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της χώρας να υπερασπιστούν την εθνική κυριαρχία της Ρωσίας και να βοηθήσουν τον λαό μας στο Donbass. Αυτές είναι οι βάσεις της πολιτικής του κράτους μας συνολικά», επισήμανε στην συνέχεια της ομιλίας του ο Putin.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στον πόλεμο, ο Vladimir Putin είπε ότι αν η Δύση θέλει να κερδίσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης, είναι ευπρόσδεκτη να το προσπαθήσει
«Σήμερα ακούμε ότι θέλουν να μας κερδίσουν στο πεδίο της μάχης. Τι να πει κανείς, ας προσπαθήσουν. Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η Δύση θέλει να μας πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Πρόκειται για μια τραγωδία για τον ουκρανικό λαό, αλλά όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς τα εκεί».
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι η Δύση διολισθαίνει στον ολοκληρωτισμό, ενώ κατηγόρησε τις ΗΠΑ και τους δυτικούς της συμμάχους ότι είναι επιθετικοί απέναντι στη Ρωσία εδώ και πολλές δεκαετίες.
Αυτή είναι η αρχή ενός πολυπολικού κόσμου, διαμήνυσε, λέγοντας ότι η Δύση απέτυχε για άλλη μια φορά να περιορίσει τη Ρωσία.
«Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη τα σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία», είπε ο Putin.
Ταυτόχρονα, δεν απορρίπτουμε τις ειρηνευτικές συνομιλίες. Αλλά όσοι τις απορρίπτουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο προχωρούν, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για αυτούς να διαπραγματευτούν μαζί μας», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.