ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο: Τούρκοι στρατοχωροφύλακες παραλίγο να… βυθιστούν μόνοι τους στον Έβρο!

1 min read

Νέο βίντεο από Τούρκους στρατοχωροφύλακες που προκαλούν στις όχθες του Έβρου ήρθε στο φως της δημοσιότητας αλλά αυτή την φορά φαίνεται και ποιες είναι οι πραγματικές τους δεξιότητες και ικανότητες καθώς στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στο «evros-news», οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον χειρισμό του σκάφους.

Ο χειριστής τους σκάφους πραγματοποιεί αδέξιους ελιγμούς πάνω στους κυματισμούς του ποταμού και είναι φανερό ότι δεν το «έχει».

Στην αρχή του βίντεο, μάλιστα, οι Τούρκοι απεικονίζονται να συζητούν με μία ομάδα ατόμων, η οποία βρίσκεται στις όχθες του ποταμού.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε νέος γύρος επεισοδίων, με εκατοντάδες παράνομους μετανάστες να πετούν καπνογόνα και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις, με στόχο να διέλθουν στα ελληνικά εδάφη.

Στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται και περίπου 1.000 στελέχη των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, κατόπιν εντολής του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στην περιοχή του Έβρου κλιμακώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2020, όταν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες συγκεντρώθηκαν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, με στόχο να περάσουν στην Ευρώπη.  

Εκτεταμένα επεισόδια στις Καστανιές – Επιχείρησαν να ρίξουν τον φράχτη

Με τη συνδρομή των τουρκικών αρχών που εκτόξευαν δακρυγόνα – Απετράπη η προσπάθεια τους από την άμεση αντίδραση των ελληνικών δυνάμεων

Εκτεταμένα επεισόδια στα σύνορα στις Καστανιές σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης. Πολυπληθής ομάδα μεταναστών επιτέθηκε οργανωμένα στις αστυνομικές δυνάμεις, εκτοξεύοντας πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ελληνικών αρχών οι οποίες αντέδρασαν και με χρήση χημικών εμπόδισαν την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ελληνική πλευρά ενεργοποιήθηκε ο ανεμιστήρας που έχει τοποθετηθεί σε στρατιωτικό όχημα και κατευθύνει τα χημικά πίσω σε τουρκικό έδαφος.

Φορώντας προστατευτικές μάσκες και χρησιμοποιώντας ως «πολιορκητικό κριό» αυτοσχέδιες κατασκευές από ξύλα, εκατοντάδες μετανάστες επιχείρησαν το απόγευμα της Τετάρτης να ρίξουν τον φράχτη και να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος στις Καστανιές Έβρου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.