ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο σοκ από την τρομακτική δράση της συμμορίας ανηλίκων στο Κέντρο της Αθήνας: Χτυπούν με λύσσα το θύμα τους! Προσοχή σκληρές εικόνες!

1 min read

Δείτε σοκαριστικό βίντεο από την τρομακτική δράση της συμμορίας των ανηλίκων, στο οποίο εμφανίζονται τρία μέλη της να χτυπούν με μανία το θύμα τους.

Η συμμορία, τρία μέλη της οποίας -15χρονος και 17χρονος αλλοδαποί και 16χρονος Έλληνας υπήκοος- συνελήφθησαν το Σάββατο, δρούσε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.

Κάθε επίθεση είχε στόχο τόσο την αφαίρεση προσωπικών αντικειμένων των θυμάτων, όσο και την επίδειξη ισχύος και ανωτερότητας, είτε με την πρόκληση σωματικών βλαβών είτε με την αφαίρεση ρούχων.

Οι επιθέσεις οργανώνονταν μέσω ομαδικής συνομιλίας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ καθορίζονταν οι κινήσεις του κάθε μέλους. Κατά την αστυνομία, οι επιθέσεις βασίζονταν πάντα στην αριθμητική υπεροχή των μελών της συμμορίας, τα οποία έφεραν πάνω τους πλήθος αιχμηρών αντικειμένων, κάτι που καθιστούσε τη δράση τους άκρως επικίνδυνη. Επιπρόσθετα και για λόγους επίδειξης δύναμης της συμμορίας, κατέγραφαν βιντεοληπτικά τις περισσότερες επιθέσεις τους.

Πηγή/Βίντεο: kathimerini.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.