ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκος διακινητής ανενόχλητος αποβιβάζει λαθραίους μετανάστες στη Σάμο.

1 min read

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο όπου καταδεικνύεται η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία Τούρκος διακινητής φέρνει παράνομους μετανάστες στα νησιά του Α. Αιγαίου.

Το βίντεο είναι από τη Σάμο, όπου εκτός από τη Λέσβο, τη Χίο και τη Ρόδο αποτελεί προορισμό παράνομων μεταναστών.

Έχοντας απέναντί του μια χώρα η οποία δεν ασχολείται με την ασφάλεια των συνόρων (είτε χερσαία είναι αυτά είτε θαλάσσια), ο Τούρκος σαν να βρίσκεται σε τουριστικό ταξίδι παραβιάζει τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα (τουλάχιστον κάποτε ήταν έτσι) και σαν πηγαίνει από τη μια παραλία της χώρας του στην άλλη αποβιβάζει νέους παράνομους μετανάστες, τους οποίους αργότερα θα παρουσιάσουν ως «εγκλωβισμένους» ζητώντας, φυσικά, τη μεταφορά τους στην ενδοχώρα.

Το ΛΣ απών απλά θα εκδώσει αργότερα Δελτίο Τύπου όπου θα αναφέρεται ο «εντοπισμός και η διάσωση προσφύγων» από την… παραλία.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει πλέον πάγια διαδικασία, τόσο για τους Τούρκους όσο και για τις; Ελληνικές Αρχές(;).

Η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική, σχεδόν, χώρα στον κόσμο, όπου έχει αυτοκαταργηθεί από μόνη της, βρισκόμενη σε βαθύ ύπνο.

Αργότερα οι αλλοδαποί θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα, όπως τόσοι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, έχουν κάνει μέχρι τώρα, θα αφεθούν ελεύθεροι με ότι στοιχεία αυτοί θα έχουν δώσει, (και τα οποία δεν μπορούν να διασταυρωθούν) προκειμένου να μείνουν μόνιμα.

Φυσικά οι ίδιες ελληνικές Αρχές θα φροντίσουν να τους συλλάβουν όταν επιχειρήσουν να την εγκαταλείψουν, προφασιζόμενες ότι αυτό είναι παράνομο!

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

Ήδη από τη Λέσβο αναχώρησαν σήμερα οι πρώτοι 400 «πρόσφυγες» και θα ακολουθήσουν σύντομα ακόμη ν4000 για να «απόσυμφόρηθεί» το νησί.

Στη συνέχεια θα έρθουν άλλοι τόσοι με την ίδια διαδικασία, για να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο προς την ενδοχώρα κ.ο.κ.

Δεν υπάρχει κανένα ορατό σημάδι, ότι η κατάσταση αυτή θα αλλάξει στο μέλλον.


Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.