ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο – ντοκουμέντο: Τούρκοι συνοδεύουν λεωφορεία με μετανάστες στα σύνορα (vid)

1 min read

Διακρίνονται τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν τα πούλμαν. Δεύτερο βίντεο με επεισόδια σε κοντινή απόσταση από τις Καστανιές, όπου πρόσφυγες έκοψαν το φράχτη.

Την οργανωμένη υποστήριξη της Τουρκίας στην μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο αποδεικνύουν δυο αποκαλυπτικά βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο διακρίνονται τουρκικά στρατιωτικά οχήματα να συνοδεύουν πούλμαν με πρόσφυγες και μετανάστες κοντά στο τελωνείο στις Καστανιές.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να εμποδίσουν την είσοδο μεταναστών από την τουρκία σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai, στις 17.30 ομάδα μεταναστών έκοψε τον φράχτη σε κοντινή απόσταση από το φυλάκιο των Καστανεών με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος.

Άμεσα επενέβησαν δύο ελαφρά, τροχοφόρα ανιχνευτικά οχήματα του στρατού (VBL) και οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων με τη βοήθεια της αστυνομίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο. 

Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έπεσαν δακρυγόνα προς το ελληνικό έδαφος

Αυτή τη στιγμή έχει σφραγιστεί το σημείο και επισκευάζεται ο φράκτης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.