ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο-Ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα ανατρέπει τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. περί τραυματισμών αστυνομικών! (video)

1 min read

Στο συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό ακούγεται ξεκάθαρα πως ουδείς αστυνομικός τραυματίστηκε

Νέο βίντεο με τις συνομιλίες των αστυνομικών από το σημείο της αιματηρής κατάληξης της καταδίωξης που έλαβε χώρα στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έρχεται να ανατρέψει τους ισχυρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. περί τραυματισμών συναδέλφων τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα η ηλεκτρονική έκδοση της «Εφημερίδας των Συντακτών», ακούγονται οι διάλογοι των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, το οποίο και ενημερώνουν πως κανείς τους δεν έχει τραυματιστεί. Όπως αναφέρει ο εν λόγω ιστότοπος, το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά το μπαράζ πυροβολισμών από αστυνομικούς προς τους τρεις νεαρούς που επέβαιναν στο αμάξι, και ακούγονται διάλογοι όπου καταγράφεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει τραυματίας αστυνομικός από το περιστατικό. Αυτό, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τραυματίες αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.