ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίλια Νέα στοιχεία για την Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα – Ο σύντροφός της στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ

1 min read

Την ταυτότητα ενός άγνωστου άνδρα, με τον οποίο είχε στενή σχέση, αλλά ποτέ δεν μιλούσε γι’ αυτόν, προσπαθούν να ανακαλύψουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της 38χρονης μετανάστριας από την Κίνα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Η έρευνα αυτή αποδεικνύεται κάθε μέρα και δυσκολότερη για τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αφού η άτυχη Κινέζα ήταν εξαιρετικά εσωστρεφής και δεν συζητούσε για την προσωπική και επαγγελματική ζωή της με κανέναν. Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να βρουν ένα ζευγάρι Κινέζων, με τους οποίους κάποιες φορές η 38χρονη επισκεπτόταν το καζίνο της Πάρνηθας, και κάποιους ακόμη συμπατριώτες της στο κέντρο της Αθήνας, μέλη συλλόγου μεταναστών από την Κίνα, με τους οποίους διατηρούσε κοινωνικές επαφές, κανείς τους όμως δεν μπόρεσε να περιγράψει την καθημερινότητα, την εργασία, τις συνήθειες και τις προσωπικές της σχέσεις. Ενα σημαντικό στοιχείο στο οποίο κατέληξαν οι ερευνητές της Ασφάλειας, από το σύνολο των καταθέσεων που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους, είναι πως στη ζωή του θύματος υπήρχε κάποιο πρόσωπο με το οποίο έκανε παρέα και πολλές φορές διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ ή άλλα καταστήματα σε νυχτερινές εξόδους τους. Αυτό υπήρχε ως αίσθηση στους συμπατριώτες της με τους οποίους ήταν σε επαφή, όμως κανείς δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για να βοηθήσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Οι κλήσεις

Από την άλλη πλευρά, οι τρόποι επικοινωνίας της 38χρονης δυσχεραίνουν την προσπάθεια των Αρχών να συγκεντρώσουν στοιχεία. Οπως οι περισσότεροι συμπατριώτες της, χρησιμοποιούσε ως επί το πλείστον διαδικτυακές εφαρμογές για τα φωνητικά και τα γραπτά μηνύματα που έστελνε. Ετσι, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους κάποια σημεία στα οποία βρέθηκε η άτυχη γυναίκα πριν εξαφανιστεί, μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, σχεδόν καμία όμως επικοινωνία της με συγκεκριμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε να εντοπίσουν κάποιον κύκλο επαφών και γνωριμιών και να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση που θα οδηγήσει στον δράστη της δολοφονίας της. Η τελευταία κλήση της που έχει καταγραφεί είναι στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, όταν μίλησε με συγγενικό της πρόσωπο στην Κίνα, ώρα που δικαιολογείται, αφού εκεί ήταν 10 το πρωί. Το τηλεφώνημα αυτό έγινε από την περιοχή του Μεταξουργείου, όχι όμως από το σπίτι που διέμενε, αφού, σύμφωνα με τους συγκατοίκους της, έφυγε τελευταία φορά από το διαμέρισμά τους το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου και μάλιστα χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, παρά μόνο το κινητό της τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα διανυκτέρευσε σε άλλο σπίτι, στην ίδια όμως περιοχή. Σύμφωνα με τους συγκατοίκους της, ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που δεν επέστρεφε την ίδια ημέρα ή και ακόμα και τις επόμενες και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Από εκείνο το χρονικό σημείο, το κινητό τηλέφωνο της 38χρονης έκλεισε και δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ ξανά.

Πού δολοφονήθηκε

Ενα άλλο ζήτημα που προβληματίζει τους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι το πού δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η βαλίτσα, το ότι ο δράστης φρόντισε να τη σφραγίσει ερμητικά με ταινία και το ότι βρέθηκε μόνο με το εσώρουχό της τους κάνουν να πιστεύουν πως όλα αυτά έγιναν σε ένα σημείο «ασφαλές» για τον δράστη. Δηλαδή, στο σπίτι του ή σε κάποιον άλλο χώρο, πιθανότατα επαγγελματικό, τον οποίο ήλεγχε απόλυτα. Αυτός ο χώρος δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σημείο δηλαδή όπου καταγράφηκε η τελευταία κλήση της 38χρονης, λένε αξιωματικοί της Ασφάλειας με γνώση των ερευνών και της ανάλυσης των στοιχείων που έχουν προκύψει. Μπορεί να ήταν σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής, όμως ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή των Βιλίων και ειδικότερα το δασικό σημείο στο οποίο πέταξε τη βαλίτσα με το σώμα της Κινέζας μετανάστριας. Γνώριζε ότι από εκεί «δεν περνάει άνθρωπος» και ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. «Αν πίστευε κάτι άλλο, θα είχε θάψει τη βαλίτσα», λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης. Και εκεί τίθενται και άλλα ερωτήματα για τους αστυνομικούς. Ο άγνωστος δολοφόνος γνώριζε την περιοχή ως εκδρομέας και περιπατητής ή έχει κάποια σχέση με την περιοχή; Κατάγεται ή έχει εξοχικό στα Βίλια, ή είναι αλλοδαπός που εργάζεται στην περιοχή; Και, όπως είναι φυσικό, αυτά τα ερωτήματα άνοιξαν για τους αστυνομικούς έναν ακόμη κύκλο ερευνών, «πόρταπόρτα», σε ένα μεγάλο κύκλο γύρω από το σημείο όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη, τυχαία, από δύο κυνηγούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.