ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: νέα εντάλματα σύλληψης, ποιοι «μπαίνουν» στο κάδρο

1 min read

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη υπόθεση του βιασμού του 15χρονου από συμμαθητές του στο Ίλιον, με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίζουν.

Στο «κάδρο» των ερευνών μπαίνουν και νέα πρόσωπα -όλοι ανήλικοι- που φέρονται ότι είχαν εμπλοκή στον βιασμό ή ήταν παρόντα κατά τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου.

Συνολικά αναμένονται επιπλέον 6 εντάλματα, με τα δυο να αφορούν δυο 15χρονους που δεν έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο των αρχικών ερευνών.

Ο πρώτος είχε παρουσιαστεί στις Αρχές, όμως δεν είχε συλληφθεί καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου. Ο δεύτερος, αλβανικής καταγωγής, δεν εντοπίστηκε σε καμία φάση των ερευνών και εκτιμάται ότι μπορεί να έχει φύγει στο εξωτερικό.

Ο δεύτερος νεαρός πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο από το 15χρονο θύμα, όμως τον γνώριζε καθώς ήταν στην ίδια τάξη του φροντιστηρίου.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενος ο συγκεκριμένος 15χρονος να ήταν εκ των «εγκεφάλων» του μαρτυρίου στο οποίο υπέβαλλαν τον 15χρονο.

Πάντως, το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο συνομήλικό του, ως αυτόν που είχε είχε την αρχική ιδέα και από τα πρόσωπα που τον κακοποίησαν, ενώ τον υπέδειξε και ως το άτομο που έχει στείλει και έχει δείξει τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων.

Το θύμα είχε αναφέρει ότι είχε δείξει βίντεο σε άλλο παιδί με τον ίδιο να χτυπάει τον 15χρονο, το οποίο στη συνέχεια έσβησε γιατί ήταν το μοναδικό βίντεο που φαινόταν και δεν ήθελε να υπάρχει.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, αφορούν κορίτσια- τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς ο 15χρονος να τους δώσει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Μέχρι στιγμής, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση των 3 από τους 6 ανήλικους συλληφθέντες που απολογήθηκαν για τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους, ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Π¨αντως, δεν φαίνεται ότι έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και γι’ αυτό και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.