ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βιασμός 12χρονης: Σε υπηρεσία της Ασφάλειας υπηρετεί ο αστυνομικός που μιλούσε με το ανήλικο θύμα

1 min read

Σε υπηρεσία της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ υπηρετεί ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, διατάχθηκε η μετακίνησή του αστυνομικού σε άλλη υπηρεσία εντός της ΓΑΔΑ, χωρίς να έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης είχε καθήκοντα κυρίως γραμματειακής υποστήριξης στην υπηρεσία, ενώ όταν κλήθηκε από τους ανωτέρους του να δώσει εξηγήσεις, φέρεται να παραδέχτηκε τις συνομιλίες που είχε με την ανήλικη.

Ωστόσο, υποστήριξε πως δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία του παιδιού, λέγοντας μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις ότι η ανήλικη του είχε πει πως είναι 15 ετών. 

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί της, ενώ τόνιζε διαρκώς πως η «γνωριμία» τους ήταν μόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης που θεωρείται κρίσιμη για την πορεία των ερευνών και θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν η ψυχολόγος δώσει το «πράσινο φως», θα ερωτηθεί και για τον αστυνομικό και τη σχέση που είχε μαζί του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.