ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βγήκε απόφαση του πειθαρχικού ελέγχου της Τουλουπάκη και την κρύβουν;

1 min read

➥ To είπε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου χθες: Οταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος παρατήρησε, με αφορμή τη θύελλα που ξέσπασε για τις δηλώσεις Ροζάκη περί Καστελόριζου ότι «ακόμη και έπειτα από τόσες δεκαετίες ο Σημίτης, του οποίου ο Ροζάκης ήταν συνεργάτης, είναι παντού», ο όφις Κακλαμάνης σχολίασε δηλητηριωδώς: «Πράγματι, κύριε Χατζηνικολάου, είναι παντού. Και όχι μόνο στα εθνικά θέματα». Προφανώς ο αντιπρόεδρος αναφερόταν στην επέλαση του εκσυγχρονισμού και των εκσυγχρονιστών σε όλη την κυβέρνηση και σε όλο το κράτος.

➥ Αυτό που δεν είχε υπ’ όψιν του ο Νικήτας όταν τα έλεγε αυτά είναι η θύελλα που έχει προκαλέσει στο υπουργείο Παιδείας ένας άλλος εκσυγχρονιστής και υβριστής του Καραμανλή στο παρελθόν, ο πρόεδρος του ΙΕΠ Γεράσιμος Κουζέλης. Ο κύριος αυτός εισηγήθηκε την κατάργηση των καλλιτεχνικών από το ωρολόγιο μάθημα των σχολείων. Αυτό είχε ως συνέπεια να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους τα μέλη της Επιτροπής Καλλιτεχνικής Παιδείας που είχε διορίσει η Νίκη Κεραμέως. Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι είναι συνεργάτες του ΙΕΠ αλλά αυτό αποφάσισε την κατάργηση του μαθήματος χωρίς να τους ρωτήσει. Εκσυγχρονισμός!

➥ Τι συμβαίνει, παιδιά, εκεί στον Αρειο Πάγο; Μαθαίνω ότι η πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα Τουλουπάκη έχει περαιωθεί. Στον κυριακάτικο Τύπο διαβάζω όμως διαρροές ότι έως τις 23 Ιουλίου που θα συνεδριάσει η Βουλή πόρισμα δεν θα έχει εκδοθεί, άρα το Σώμα θα αποφασίσει για φερόμενη φυσική αυτουργία χωρίς να ξέρει αν υπάρχει φυσική αυτουργία. Τα πάντα θα παραπεμφθούν έτσι στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. Αν το πόρισμα ήταν καταδικαστικό για την κυρία Τουλουπάκη, είμαστε βέβαιοι πως θα είχε ήδη σταλεί. Τώρα ποιος φταίει; Τα λίγα λόγια… ζάχαρη και τα καθόλου μέλι! Λαϊκή… σοφία!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.