Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο

Newskamatero

Η επίθεση έγινε λίγο πριν την άφιξη της Φώφης Γεννηματά 

Επίθεση δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, λίγο πριν την άφιξη της προέδρου Φώφης Γεννηματά, το εκλογικό περίπτερο του Κινήματος Αλλαγής στην Πλ. Ελευθερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ:

«’Αγνωστοι έσκισαν τις αφίσες περιμετρικά του περιπτέρου και μουτζούρωσαν την εξωτερική επιφάνεια του. Ενώ εσωτερικά κατέστρεψαν τον εξοπλισμό και έσκισαν προεκλογικό υλικό.

Είναι προφανές ότι το Κίνημα Αλλαγής ενοχλεί. Ενοχλεί τους σφετεριστές του προοδευτικού χώρου, γιατί αναδεικνύει την πολιτική γύμνια τους. Ενοχλεί τους θιασώτες της συντήρησης, γιατί δεν γίνεται «βολικό» συμπλήρωμα τους».

Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται:

«Είμαστε σίγουροι, ότι ο δημοκρατικός λαός του Ηρακλείου θα δώσει την απάντηση που αρμόζει, σε όσους προσπαθούν να φιμώσουν το Κίνημα Αλλαγής, να εμποδίσουν την διάδοση των ιδεών του και την επικοινωνία του με τους πολίτες».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ «ξεφτιλίζουν» τον Τσίπρα για την συνέντευξη στο κανάλι! (ΦΩΤΟ)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Όποιος ρίξει μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο twitter, θα διαπιστώσει πως η συνέντευξη του Τσίπρα στο ΣΚΑΪ προκαλεί πάμπολλες αντιδράσεις. Μόνο που οι περισσότεροι τον βρίζουν! Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του… ΣΚΑΪ! Ναι καλά διαβάσατε! Ρίξτε μια ματιά στα όσα […]