ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υποκρισία: Τα τσιράκια του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού αλληλοσυγχαίρονται για την νίκη κατά του ISIS

1 min read

Η αμερικανική μυστική υπηρεσία DIA (Defence Intelligence Agency), η επικεφαλής οργάνωση όλων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, σε απόρρητο έγγραφο της του 2011 αναφέρει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την άνοδο και δράση της τρομοκρατικής ομάδας ISIS στην Συρία. Οι δε σύμμαχοι των ΗΠΑ (Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία, Ιορδανία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία) εξέφραζαν την ίδια περίοδο την άποψη προς τις ΗΠΑ ότι το Ισλαμικό Κράτος, που γνώριζαν ότι είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα, είναι το πλέον ελπιδοφόρο σενάριο για την ανατροπή του Άσαντ. Όλα αυτά τα κράτη με οργανωτή και οδηγό το βαθύ σιωνιστικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ είχαν συγκεντρώσει την καταστροφική τους ενέργεια για να εξουδετερώσουν ένα ακόμη μέλος του «άξονα του κακού» (κατά τον Μπους) που ήταν μετά τον Καντάφι, ο Άσαντ.

Όλα τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σχηματισμοί της Δύσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες ανήκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα ενημερωτικά της μέσα, υπό την ηγεσία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του σιωνιστικού παραπετάσματος παρενέβαιναν από το 2011 συνεχώς υπέρ των κανιβάλων ισλαμοσυμμοριτών, με την δικαιολογία ότι επρόκειτο για «μετριοπαθείς» δυνάμεις που ήθελαν να επαναφέρουν την «ελευθερία» και «δημοκρατία» στην Συρία. Όλοι όσοι εκείνη την εποχή επεσήμαναν ότι το Ισλαμικό Κράτος και οι παραφυάδες του (Αλ Νούσρα κ.α.) είναι ισλαμιστές τρομοκράτες, ρίχνονταν στο εξώτερο σιωνιστικό πυρ ως συνωμοσιολόγοι και προπαγανδιστές της Μόσχας και της Τεχεράνης.

Για πολλά χρόνια όλα τα στοιχεία που μαρτυρούσαν ότι οι δήθεν «δημοκράτες» ισλαμιστές δεν ήταν παρά κανίβαλοι τζιχαντιστές αποκρύπτονταν, ενώ οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες προσπαθούσαν να σώσουν τους μισθοφόρους τους ισλαμοσυμμορίτες από τον Άσαντ με επιχειρήσεις «false flag», ρίχνοντας χημικά αέρια σε πόλεις της Συρίας. Ενάντια στην βούληση της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και καταπατώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου οι ΗΠΑ εγκατέστησαν στην βορειοανατολική Συρία στρατιωτικές δυνάμεις, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτούν εθνοτικές ομάδες  και να σώσουν το ιμπεριαλιστικό τους γόητρο και τα συμφέροντα του σιωνιστικού καπιταλισμού. Τα αποτελέσματα αυτής της εκστρατείας γνωστά.

Τα τελευταία χρόνια με σειρά αναρτήσεων στην ιστοσελίδα μας έχουμε αποκαλύψει την συμβιωτική συνύπαρξη μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των δυτικών κυβερνήσεων, υπενθυμίζουμε ότι καμία ελληνική κυβέρνηση  από το 2011 έως σήμερα δεν έχει επισήμως εκφραστεί κατά των ισλαμοσυμμοριτών, ούτε έχει δηλώσει ποτέ την συμπάθεια της στην νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας για το έργο που επιτέλεσε εναντίον των κανιβάλων τζιχαντιστών.  Τα εγκλήματα των ισλαμοσυμμοριτών στην Συρία παραμένουν θέμα ταμπού για τις υπόδουλες στον «ηγεμόνα» ελληνικές κυβερνήσεις, όπως είναι θέμα ταμπού και τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Όλα λοιπόν τα τσιράκια ή μάλλον καλύτερα τσουλάκια (συνώνυμο της λέξης ποδόμακτρο) του σιωνιστικού ιμπεριαλισμού που επί χρόνια ήταν χορηγοί του Ισλαμικού Κράτους μαζεύτηκαν προ ημερών στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, συγχαίροντας τους εαυτούς τους γιατί νίκησαν τους ισλαμοσυμμορίτες στην Μέση Ανατολή. Η οικειοποίηση ξένων στρατιωτικών επιτυχιών είναι μια πολύ εκφυλισμένη μορφή εξομολόγησης.

Ο κόσμος τους έχει καταλάβει, όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο Άσαντ, η Ρωσία και το Ιράν  καθάρισαν την Συρία από τους εγκληματίες μισθοφόρους της Δύσης. Όχι τα ποδόμακτρα των Σιωνιστών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.