ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υγεία και γυναίκα: Ποιες βιταμίνες πρέπει να παίρνω και πότε

1 min read

Καμία γυναίκα που σχεδιάζει εγκυμοσύνη δεν θα πρέπει να παίρνει περισσότερο από πέντε χιλιάδες διεθνείς μονάδες βιταμίνης Α σαν συμπλήρωμα – Τι γίνεται στην περίοδο;

Καμία γυναίκα που σχεδιάζει εγκυμοσύνη δεν θα πρέπει να παίρνει περισσότερο από πέντε χιλιάδες διεθνείς μονάδες βιταμίνης Α σαν συμπλήρωμα, καθώς υπάρχει κίνδυνος δυσμορφιών του εμβρύου.

Μετά τα αντισυλληπτικά

Όταν μία γυναίκα διακόψει τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στην ωορρηξία. Οι απαιτήσεις της γυναίκας σε βιταμίνη C αυξάνονται κατά την διάρκεια που παίρνει το χάπι και καλό θα είναι να παίρνει ένα συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Η βιταμίνη D παραμένει αναλλοίωτη αλλά τα επίπεδα της βιταμίνης Ε πέφτουν περίπου 20% κατά τη διάρκεια της λήψεως του χαπιού.

Συνιστάται: η λήψη βιταμινών Α και Β6. Έτσι λοιπόν, μία γυναίκα που έπαιρνε το χάπι και τώρα έχει σταματήσει θα πρέπει να πάρει τα εξής ιχνοστοιχεία: φυλλικό οξύ, σύμπλεγμα βιταμινών D, ινοσιτόλη, χολίνη, βιταμίνες Α, C και Ε, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χαλκό, και σίδηρο.

Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο

Σύμπλεγμα βιταμινών D, C, Ε, και μαγνήσιο.

Πόνος στην περίοδο
Ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Η βελτίωση, εάν υπάρξει, μπορεί να λάβει χώρα σε αρκετούς μήνες.

Βαριές περίοδοι
Σίδηρος, ψευδάργυρος, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α και βιοφλαβονοειδή.

Διαβάστε περισσότερα στο  www.kontasou.com 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.