ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τζιχαντιστές – πράκτορες έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα για να προκαλέσουν δολιοφθορές και να σκοτώσουν

1 min read

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, περίπου 1.500-2.000 τζιχαντιστές προερχόμενοι από την Συρία έχουν εγκατασταθεί με το πρόσχημα της προσφυγιάς στην Ελλάδα, έτοιμοι να προκαλέσουν δολιοφθορές, εκρήξεις και να σκοτώσουν. Σύμφωνα με την γερμανική υπηρεσία BND οι τζιχαντιστές-πράκτορες έχουν εκπαιδευτεί στην Τουρκία από την μυστική υπηρεσία MIT, απ’ όπου και θα λάβουν τις τελικές εντολές για επιθέσεις σε κρατικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Μετά την απόσυρση από την Συρία των ισλαμοσυμμοριτών μισθοφόρων, οι 1.500-2.000 τρομοκράτες προσποιούμενοι τους πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Ελλάδα και έχουν οργανωθεί στην βάση πυρήνων στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ο οπλισμός τους αποτελείται από εκρηκτικά, υποπολυβόλα και φορητά όπλα, προέλευσης πιθανότατα από την Αλβανία.

Οι τζιχαντιστές-πράκτορες έχουν εμπειρία από τον πόλεμο στην Συρία, ενώ οι εκπαίδευση τους στην Τουρκία περιλάμβανε ειδικές ασκήσεις, ειδική εκπαίδευση, τακτικές ανταρτοπολέμου και δολιοφθορών στις μεγάλες πόλεις και στα σύνορα. Οι ομάδες-πυρήνες των τρομοκρατών αποτελούνται από 10-25 άτομα και η επίθεση τους π.χ. σε ένα συνοριακό φυλάκιο μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός ολίγων ωρών από την λήψη της εντολής.

Η λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα και η ασύμμετρη απειλή για το ελληνικό έθνος που εκπορεύεται από αυτήν έχει πολλά πρόσωπα. Ένα από τα πρόσωπα της λαθρομετανάστευσης είναι ότι δημιουργεί προϋποθέσεις τρομοκρατικών, παραστρατιωτικών και κατασκοπικών ενεργειών από πράκτορες της Τουρκίας.

Δεύτερον, εποικίζει σταθερά με ισλαμιστές την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. Χτίζεται μεθοδικά ισλαμική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα.

Τρίτον, υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα όποια κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας. Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Τέταρτον, απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων (δεν αναφερόμαστε στον κορωναϊό) και την επανεμφάνιση ασθενειών που θεωρούντο εξαφανισθείσες.

Αν ο θίασος των πολιτικών του συνταγματικού τόξου δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει την τοξική και δηλητηριώδη ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης, αν δεν καταφέρουν οι πολλοί Έλληνες να απαγκιστρωθούν από την ανωριμότητα και τον λήθαργο που τους διακατέχει, η πατρίδα μας στο κοντινό μέλλον δεν θα υφίσταται ως ελληνικό κράτος.

Απαιτείται στροφή 180 μοιρών στο λαθρομεταναστευτικό, έχοντας όλοι μας κατά νου ότι «εν τω Άδη ουκ εστί μετάνοια».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.