ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΤΣΕΧΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΝΩ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ(Βίντεο)

1 min read

H Τσεχία κλείνει την πόρτα στους μουσουλμάνους μετανάστες και ο Geert Wilders προειδοποιεί πως ‘‘ακόμα προλαβαίνουμε να ξεφορτωθούμε για πάντα την πανούκλα του εξισλαμισμού’’.

Έλαβαν μόνο 12 μετανάστες από το ποσοστό ύψους 2.600 που τους είχε ανατεθεί από την ΕΕ και αρνούνται να λάβουν άλλους , ανεξάρτητα από το είδος των κυρώσεων που απειλεί η ΕΕ. Όχι μόνο αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφαλείας με μουσουλμάνους, οι μετανάστες δεν τους αρέσει καν να εργάζονται.

Μια εταιρεία κοντά στην Πράγα που επισκευάζει νοσοκομειακά κρεβάτια έχει μεγάλη ανάγκη να προσλάβει 80 ακόμη υπαλλήλους. Προσπάθησαν να προσλάβουν τρεις μουσουλμάνους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να τους απολύσουν επειδή δεν προσπάθησαν να προσαρμοστούν στην κουλτούρα της επιχείρησης, δεν μπορούσαν να τα πάνε καλά με τις γυναίκες στη δουλειά τους και δεν είχαν τη διανοητική ικανότητα να γίνουν καλοί εργαζόμενοι.

Η Αυστρία θέλει να βάλει μουσουλμάνους μετανάστες σε στρατόπεδα κράτησης όπου θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο αυστριακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, HC Strache, προτείνει να τοποθετηθούν μουσουλμάνοι μετανάστες σε κενά στρατόπεδα του στρατού όπου μπορούν να ελεγχθούν καλύτερα και να παραμείνουν μακριά από το ευρύ κοινό. Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας θέλει επίσης να απαγορεύσει οποιαδήποτε νέα τζαμιά και να επιβάλει απαγορεύσεις κυκλοφορίας στους μουσουλμάνους μετανάστες.

Ελλάδα: Αφγανός πρόσφυγας, ο οποίος ζήτησε προστασία, συνελήφθη επειδή κατείχε πυροκροτητές και δοχεία φυσικού αερίου.

Τα δύο πρόσωπα του Ισλάμ – «η θρησκεία της ειρήνης» έναντι της πραγματικότητας. Το πρόβλημα είναι ότι εκείνοι που μιλάνε για την πραγματικότητα θα χαθούν, θα δυσφημηθούν και θα τιμωρηθούν, και όλο και περισσότερο έρχονται αντιμέτωποι με κυρώσεις της νομοθεσίας για τη Σαρία στη Δύση, με το πρόσχημα των νόμων της ρητορικής του μίσους.

Ένας Αφγανός πρόσφυγας συνελήφθη στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. Ο άνδρας είχε επτά πυροκροτητές για εκρηκτικά και συνελήφθη από μια ελληνική μονάδα αντιτρομοκρατικής αστυνομίας.

Η ειδική αστυνομική μονάδα κινητοποιήθηκε μετά από τακτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος διέθετε εκρηκτικά υλικά. Μια αρχική έρευνα έλαβε χώρα αφού ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παραπονέθηκε ότι ο άνδρας δεν πληρώνει το ενοίκιο του.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο σπίτι βρέθηκαν επτά πυροκροτητές και πολλά μικρά δοχεία αερίου βουτανίου. Ο άνδρας συνελήφθη κοντά στην περιοχή του λόφου του Λυκαβηττού στην κεντρική Αθήνα.

Ο ύποπτος έλαβε άσυλο στην Ελλάδα αφού είπε ότι χρειάστηκε «διεθνή προστασία».

Geert Wilders: «ακόμα προλαβαίνουμε να ξεφορτωθούμε για πάντα την πανούκλα του εξισλαμισμού»

Ο Ολλανδός ηγέτης της ελευθερίας, Γκερτ Γουίλντερς, λέει ότι εξακολουθεί να υπάρχει μια ευκαιρία για να σωθεί η Ευρώπη από την πανούκλα του εξισλαμισμού.

Σε συνέντευξη στην Ουγγαρία, ο Wilders εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ουγγρικό ηγέτη Βίκτορ Ορμπάν, μαζί με την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία και τώρα την Αυστρία, οι οποίοι έχουν ισχυρούς ηγέτες που εφαρμόζουν ενεργά πολιτικές για τον περιορισμό ή την εξάλειψη της μουσουλμανικής μετανάστευσης.

Κοιτάξτε τι συνέβη στο Λονδίνο από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο μουσουλμάνος δήμαρχος Sadiq Khan.

Ίσως ο μουσουλμάνος δήμαρχος θα έπρεπε να ενημερωθεί ότι οι παρακάτω στατιστικές δεν συμβάλλουν σε ένα ασφαλέστερο Λονδίνο. Θα έπρεπε ίσως να φέρει πίσω τους περισσότερους από 900 αστυνομικούς που τους έχει αναθέσει να διερευνήσουν τα σχεδόν ανύπαρκτα εγκλήματα μίσους κατά μουσουλμάνων.

 

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.