ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΤΥΧΑΙΟ;;; Ήρθε ο γιος του Σόρος για τους Αφγανούς! Το μήνυμα στην Ελλάδα: Ανοίξτε τον Έβρο

1 min read

Θέλουν την διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων…


Ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί μικρά κόμματα (αριστερά και «δεξιά») στην Ελλάδα αλλά και οργανώσεις, έστειλε τον γιο του για να συμβάλλει στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα.

  • Ο Αλεξάντερ Σόρος, επισκέφτηκε αφγανούς πρόσφυγες που έφτασαν στο ελληνικό Δυρράχιο της Αλβανίας, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα να ανοίξει τον Έβρο!
  • «Η Ελλάδα δεν πρέπει να κατασκευάζει όλο και πιο ψηλά τείχη και να καταφεύγει σε λύσεις πανικού. Θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες», σημείωσε ο Α. Σόρος, χαρακτηρίζοντας πρόσφυγες όλους τους μουσουλμάνους που έρχονται από Τουρκία στην χώρα μας.

«Το Σαββατοκύριακο είχα την ιδιαίτερη τιμή να συναντήσω συναδέλφους από το Ιδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία στο Αφγανιστάν. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει δημοσιογράφους, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημόσιους υπαλλήλους, καλλιτέχνες και τις οικογένειές τους. Η δύναμη ψυχής στο πρόσωπό τους απ’ όσα πρόσφατα είχαν υπομείνει ήταν συγκλονιστική», έγραψε o Σόρος για το Δυρράχιο,

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.