ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Twitter: Ετοιμάζει συνδρομητικές υπηρεσίες;

1 min read

To ενδεχόμενο το Twitter να ετοιμάζει μία συνδρομητική υπηρεσία επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή μία αγγελία εργασίας που έβγαλε το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TheVerge, η αγγελία αφορά μηχανικούς λογισμικού που θα ενταχθούν σε μία νέα ομάδα, με την κωδική επωνυμία Gryphon, στόχος της οποίας είναι να δημιουργήσει μία συνδρομητική πλατφόρμα που θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί και από άλλες υπηρεσίες.

Λίγο μετά το δημοσίευμα του TheVerge, το Twitter έσπευσε να αλλάξει την αγγελία και να διαγράψει τις όποιες αναφορές υπήρχαν στην Gryphon και τα σχέδια για συνδρομητική πλατφόρμα.

Σύμφωνα, πάντως, με το αρχικό κείμενο της αγγελίας, η συγκεκριμένη ομάδα από web developers συνεργάζεται με το τμήμα πληρωμών του Twitter και απασχολεί ήδη αρκετά άτομα που έχουν έδρα σε διάφορες πόλεις (Λονδίνο, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη και Βοστόνη), ενώ υπάρχουν και συνεργάτες σε άλλες χώρες όπως είναι η Γαλλία, η Τουρκία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Ιταλία!

Σημειωτέον πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας συνδρομητικής υπηρεσίας καθώς παρά την αρκετά υψηλή δημοτικότητα του, τα διαφημιστικά έσοδα είναι σχετικά χαμηλά και οι συσσωρευμένες ζημίες είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Από την άλλη πλευρά, οι έρευνες που έχουν γίνει δείχνουν ότι οι χρήστες του Twitter δεν είναι διατεθειμένοι σε σχετικά μικρό ποσοστό να πληρώσουν συνδρομή για να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη υπηρεσία τους με αποτέλεσμα η άσκηση που έχουν οι επικεφαλής του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης να είναι αρκετά δύσκολη ως προς την επίλυση της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.