ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

29 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τσακρής στον ΑΝΤ1 για κορωνοϊό Αποδοτικό μέτρο κατά της εξάπλωσης το κλείσιμο σχολείων

1 min read

Για τον κορωνοϊό, την εξέλιξή του, την πορεία της νόσου στην Ελλάδα αλλά και για την «επιφυλακή» των Αρχών μίλησε ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Αθανάσιος Τσακρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως επεσήμανε ο καθηγητής, “τα πρώτα περιστατικά που είχαμε ήταν εισαγόμενα από την Ιταλία. Από την Ιταλία έχουμε εξαγωγή περιστατικών με καταγραφή περιστατικών στις γειτονικές χώρες της .Στη χώρα μας ευτυχώς όσα περιστατικά έχουμε διαγνώσει φαίνεται να έχουν άμεση έμμεση σχέση με την Ιταλία. Δεν βρέθηκε να έχει διαδοθεί παρά πέρα ο ιός. Πρέπει να ελέγχεται λεπτομερώς κάθε περιστατικό”.

Προληπτικό το μέτρο της απολύμανσης, επεσήμανε ο . Τσακρής τονίζοντας ότι “υπήρχαν είτε ταξίδι στην Ιταλία είτε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο περιστατικό και έτσι αποφασίστηκε να κλείσουν αυτά τα σχολεία. Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει εγχώρια μετάδοση πιθανόν να ληφθούν επιπλέον μέτρα δημόσιας υγείας” επεσήμανε αναφορικά με το μέτρο απολύμανσης των σχολείων.

Δημοσίευση στα Social Media