ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τσαβούσογλου: Το φθινόπωρο ξεκινά η πρώτη γεώτρηση στη Μεσόγειο

1 min read

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ του «υπουργού Εξωτερικών» του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατόπιν προσκλήσεως του τελευταίου στην Άγκυρα.

Πάντως, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου φρόντισε αμέσως να προβεί να θερμάνει την ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα στη Μεσόγειο, αφού στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Οζερσάι ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η πρώτη γεώτρηση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και ήδη το υπουργείο Ενέργειας έχει προβεί στις απαραίτητες προετοιμασίες.

«Εξασφαλίσαμε ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Ξεκινάμε τις γεωτρήσεις. Το υπουργείο Ενέργειας έχει προβεί στις απαραίτητες προετοιμασίες, το φθινόπωρο μπορεί να ξεκινήσει η πρώτη γεώτρηση», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι αν είναι να υπάρξει ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα, τότε να ξεκινήσουν».

Από την πλευρά του ο Κουντρέτ Οζερσάι δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος γιατί υπάρχει πλήρης σύμπνοια με την Τουρκία. «Εκφράζω την ικανοποίησή μου καθώς είμαστε σε πλήρη ταύτιση απόψεων με την Τουρκία».

Στο μεταξύ, απόψε φτάνει στην Άγκυρα και ο «υπουργός Παιδείας» του ψευδοκράτους, Τζεμάλ Οζγιίτ, για επίσημες επαφές με τον Τούρκο υπουργό Παιδείας αλλά και τον υπουργό Τουρισμού της Τουρκίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.