ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Truth Social»: Συμφωνίες χρηματοδότησης ενός δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Τραμπ

1 min read

Η εταιρία media του πρώην αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την πλατφόρμα social media «Truth social» που ετοιμάζει.

Η Trump Media και η Digital World Acquisition Corp. δεν κατονόμασαν τις πηγές της χρηματοδότησης, παρά μόνο έκαναν λόγο για «θεσμικούς επενδυτές». «Αυτή η συγκέντρωση κεφαλαίου αναδεικνύει την ικανότητα του πρώην προέδρου να προσελκύσει ισχυρή οικονομική στήριξη», επισημαίνει το Reuters.

Επίσης, η Digital World Acquisition ανέφερε ότι θα διαθέσει 293 εκατομμύρια δολάρια στη συνεργασία της με την Trump Media- που θα την εισάγει στο χρηματιστήριο- ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περίπου 1,25 δισεκατομμύρια. Πολλές εταιρείες της Γουόλ Στριτ «σνόμπαραν» την ευκαιρία να επενδύσουν σε αυτό το εγχείρημα, αναφέρει το Reuters.

«Ο ισολογισμός μας επεκτείνεται, η Trump Media & Technology Group θα είναι σε ισχυρότερη θέση για να αντισταθεί στην τυραννία των μεγάλων εταιρειών της τεχνολογίας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τον Οκτώβριο, ο αμερικανός τέως πρόεδρος ανακοίνωσε τη δημιουργία του δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, του «Truth Social», μετά την εκδίωξή του τον Ιανουάριο από τις πλατφόρμες Twitter, Facebook και YouTube, που τον κατηγόρησαν για υποκίνηση βίας των οπαδών του ήδη πριν από την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.